Modelių atrankoje A.Valentaitė ieškojo būsimų žvaigždžių

Jaukioje viešbučio „Radisson Blu Astoria“ salėje stilistė Asta Valentaitė su užsienio partneriais laukė merginų, svajojančių tapti garsiais modeliais.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 25, 2014, 5:56 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 1:15 PM

Su užsienio partneriais, kurie – pasaulyje žinomi modelių versle, Vilniuje ji surengė modelių atranką. Į Vilnių iš už Atlanto atvyko ir A.Valentaitės partneriai – garsus modelis Rebecca Iannacone, agentūros „Model Partner“ prezidentė, ir jos vyras, šios agentūros įkūrėjas Frederickas Blicas. Frederickas modelių versle sukasi jau daugybę metų, todėl labai tiksliai žino, kokių merginų ieško darbui savo versle.

Į Vilnių šeštadienį atskridę A.Valentaitės svečiai negailėjo komplimentų lietuvaitėms. Vakarą praleidę sostinės centre jie stebėjosi, kad gatvėje matė ne vieną merginą, kuri jiems puikiai tiktų.

Sekmadienį į atranką atvyko kiek daugiau nei 10 gražuolių. Kelios jų itin patiko Astos partneriams. Tačiau Frederickas pabrėžė, kad su keliomis jų jis būtinai turi pabendrauti, nes graži išorė toli gražu nereiškia sėkmės modelio karjeroje – mergina turi būti ir įdomi asmenybė.

„Mums nereikia daugybės merginų - tiek, kie šiandien atėjo, labai tinkamas skaičius atsirinkti. Nusižiūrėjome dvi ar tris lietuves, su kuriomis ketiname bandyti dirbti. Mūsų tikslas - ne kiekybė, o kokybė. Sakydamas „kokybė“ mintyse turiu ne tik išvaizdą, bet ir asmenybę. Juk per metus ketiname iš jų padaryti žvaigždes", - kalbėjo F.Blicas.

Rebecca pritarė sutuoktiniui. Ji pabrėžė, kad lietuvaitės – pernelyg kuklios ir susikausčiusios. Todėl į kitas, būsimas, atrankas ateisiančioms merginoms žinomas modelis patarė labiau savimi pasitikėti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.