Garsios moterys atskleidė, apie kokias grožio procedūras svajoja

Vėsų trečiadienio vakarą žinomos damos rinkosi į naujos grožio studijos atidarymą. „Skinny“ studijos patalpose ir kiemelyje garsio moterys aptarinėjo odos priežiūrą ir grožio procedūrų naujienas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 28, 2014, 9:17 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 10:18 AM

 Puošniame loftų kiemelio pavėsinėse moterys klausėsi gyvos saksofono muzikos, ragavo vasariškų vaišių, gurkšnojo gėrimus. Svečius pasveikino „Mis Lietuva 2008" Gabrielė Martirosianaitė. Ji viešnias skatino kūnu rūpintis ne mažiau nei veidu.

 „Laiminga moteris – laimingas ir vyras. Kiekvienas vyras savo moteriai gali padovanoti grožį ir jaunystę. O mums visiems čia šiandien puiki proga paplepėti apie grožį ir įvairias klasikines bei naujas procedūras“, - kalbėjo Gabrielė.

 Ji išdavė, kad ir pati jau susigundė keliomis procedūromis, kurių anksčiau nėra bandžiusi. Ji sakė, kad beveik visas grožio procedūras pasidaro pati, o specialistams patiki manikiūrą, pedikiūrą ir veido valymą.

 Dainininkė ir renginių prodiuserė Elena Puidokaitė-Atlanta parsitarė, kad jau išbandė kelias grožio namų „Skinny“ procedūras ir yra labai patenkinta pastebimais rezultatais. Intensyviai sportuojanti moteris susigundė celiulito šalinimo programa.

 Grožio ir estetikos studijos specialistai pasidalijo naujausiomis veido ir kūno puoselėjimo technologijomis, aptarė paslaugas bei procedūras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.