Žilvinui Grigaičiui Australijoje teks rinkti vynuogių derlių

Naują savaitę verslininkas ir pramogų pasaulio žvaigždė Žilvinas Grigaitis pradėjo žinomų moterų būryje. Pirmadienį Žilvinas brangiausias drauges susikvietė ypatingiems pietums ir australiško vyno degustacijai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 2, 2014, 3:52 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 6:39 AM

Žinomų moterų dėmesio nestokojantis vyras suorganizavo neeilinę degustaciją viename senamiesčio restoranų. Pietų metu buvo degustuojamas trijų rūšių australiškas putojantis vynas, o prie jo – specialiai priderinti prabangūs patiekalai.

Pasak Žilvino, jam buvo labai įdomu sužinoti, ką labiausiai mėgsta jo artimiausios draugės.

„Aš susilažinau būdamas Australijoje, ką Lietuvos moterys mėgsta: baltą putojantį, rožinį, ar specialiai jums atvežtą – raudoną. Nuo jūsų priklausys, ar mano galva šiandien bus nukirsta ar ne“, - susirinkusias moteris intrigavo pramogų pasaulio veikėjas.

Žilvinas taip pat pasidalino įspūdžiais iš Australijos vynuogynų. Esą ten jį labiausiai nustebino kombainai, kuriais renkamas vynuogių derlius.

Baigiantis prabangiems pietums jis atskleidė pralaimėjęs lažybas, nes nesitikėjo, kad damoms labiausiai patinka raudonasis vynas. Jis juokavo, kad po nesėkmingų lažybų, kaip ir buvo pasižadėjęs, Australijoje keletą dienų kartu su vietiniais rinks vynuogių derlių.

Renginyje nepasirodė Žilvino žmona Elle, kuri šiuo metu yra likusi Australijoje. Tačiau Žilviną savo apsilankymų pagerbė naujoji Gruzijos ambasadorė Lietuvoje Khatuna Salukvadze.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: parlamentarų komentarai prieš rytinį Seimo posėdį