Būrys garsenybių išgirdo lemtingus žodžius – „Tekėk už manęs“

Kiekviena moteris svajoja kada nors išgirsti lemtingą prašymą: „Tekėk už manęs“. Pirmadienio vakarą „Virtuvės mitų griovėjų“ komandą šiuos stebuklingus žodžius iškilmingai ištarė kiekvienai, įžengusiai pro jų dirbtuvių sostinėje duris.

Vakaro svečiai.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Vakaro svečiai.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 9, 2014, 11:03 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 12:46 AM

Čia buvo pristatytas naujasis jų darbas – didžiausias Europoje vestuvių madų žurnalas-albumas „VMG: Tekėk už manęs 2015“.

Geram skoniui ir stiliaus idėjoms atsidavę mitų griovėjai – jau ne tik kulinarinių šedevrų kūrėjai. Komanda pasiryžusi tokį daugiau nei 300 puslapių vestuvių žurnalą leisti kasmet. Jo redaktore tapo Ingrida Navickaitė, o projekto vadovu – šarmingasis mitų griovėjas Alfas Ivanauskas.

Pasak A.Ivanausko, nebūtinai viskas, kas yra ant vestuvinio stalo, yra valgoma. Vaisiai, daržovės puikiai tinka ir vestuvių stalo dekoravimui - stalą visada papuoš artišokų puokštės, braškės, morkos, net krapų viršūnėlės.

Renginyje svečiams buvo pristatyti ir trys neįprasti tortai - ore kabantis tortų sodas, ant sąmanų nugulęs ir įsikūręs stiklo konstrukcijoje. Susirinkusieji galėjo paragauti trijų rūšių desertų - torto su avietėmis ir pasiflorais, juodojo šokolado ir mėtų bei žemuogių morengų su aviečių ir braškių kremu.

Žurnalo vyriausioji redaktorė kalbėjo, kad jų tikslas - į vestuves pažiūrėti kitu kampu. Šiame leidinyje patarimų ir idėjų savo šventei ras ne tik nuotakos, bet ir jų būsimi vyrai, mamos ir močiutės.

Vestuvėmis puošniame renginyje domėjosi ir būrys žinomų žmonių – dizaineriai, vestuvių planuotojai, stilistai, floristai. Savo dalyvavimu VMG komandą pagerbė ir garsenybės – tarp svečių buvo galima išvysti Egidijų Rainį, Viktoriją Jakučinskaitę, Agnę Jagelavičiūtę, Ingą Paksaitę, Žilviną Grigaitį, Valerijų Gigevičių, kūdikio netrukus susilaukčiančią Agnę Grigaliūnienė ir būrį kitų.

Naujame albume, kuris kainuos 29,99 litus, skaitytojai ras pačią aktualiausią informaciją pradedant planuoti vestuves: pažintis ir patarimus, kaip pasirinkti vedybų planuotojus, išskirtinius garsiausių Lietuvos dizainerių interviu apie vestuvių suknelės pasirinkimą ir originalius jų pieštus eskizus.

Leidinyje aptartos ir paskutinės vestuvių madų tendencijos, naujausios puokščių bei stalo dekoravimo mados, pateikiama informacija apie skirtingas vietas vestuvėms bei medaus mėnesiui, atviri garsiausių Lietuvos porų pokalbiai apie savo santuokas, bei daugybė kitos informacijos ir įkvėpimo šaltinių. Kartu su žurnalu-albumu vakaro metu buvo pristatyta ir pati naujausia ypatingų VMG desertų kolekcija. Mitų griovėjai tikri, kad dabar kiekvieną desertą bus galima rinktis ne tik pagal renginio progą, bet ir pagal charakterį: kiekvienas jų yra kitoks, savitas, įkvėptas kulinaro kelionių bei paskutinių pasaulinių kulinarinių tendencijų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.