Aktorius Aistis Mickevičius mėgavosi mėsainiais

Trečiadienio vidurdienį „Open Kitchen“ sukvietė bičiulius į įžanginį atidarymą, kuriame vienoje vietoje buvo galima paragauti ir įvertinti patiekalus iš skirtingų restoranų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 11, 2014, 2:42 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 11:23 PM

Renginyje mėsainių skoniu mėgavosi vedybų planuotoja Viktorija Prokofjeva su vyru Tadu Černiausku, taip pat žinomas aktorius Aistis Mickevičius.

„ Smagu, kad kuriasi tokios vietos kaip ši. Tymo turgelyje šurmuliuos dar daugiau žmonių, o svarbiausia galės ragauti įvairių patiekalų", - pasakojo aktorius.

„Open Kitchen“ oficialus atidarymas įvyks penktadienį. Tai virtuvė, atvira originaliems restoranams, barams, aludariams ir nepriklausomiems šefams, kurie turi progą pademonstruoti sugebėjimus bei paruošti skaniausius patiekalus po atviru dangumi.

Šioje vietoje įsirengs alaus ir giros krautuvėlė - Špunka, indiškų patiekalų restoranas Sue's Indian Raja, picų kepėjai Jurgis ir Drakonas, restoranai Kitchen, Le B, Kachapuri ir Bistro 18.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.