Egidijui Dragūnui suskambo vestuvių varpai?

Į grupės „Sel“ lyderį Egidijų Dragūną (38 m.) ir jo ilgametę mylimąją Eleonorą Sebrovą (27 m.) vis dažniau krypsta smalsūs aplinkinių žvilgsniai: kada gi pora susituoks? Panašu, kad svarbiausioji diena jau ne už kalnų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 11, 2014, 1:59 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 11:27 PM

Socialiniame tinkle „Instagram“ naktį iš antradienio į trečiadienį E.Dragūnas pasidalijo prašymo santuokos registracijai nuotrauka.

Dainininko bičiuliai žinią sutiko įvairiai. Vieni patikino, kad „jau pats laikas“, o kiti perspėjo, kad santuoka prilygsta mirties nuosprendžiui.

Naujienų portalui lrytas.lt susisiekus su Eleonora, moteris nei patvirtino, nei paneigė tekėsianti už E.Dragūno. 

Praėjusią savaitę pora apsilankė „Martini Racing“ komisijos pristatymo vakarėlyje. Sužadėtuvių žiedo ant Eleonoros piršto tuomet dar nebuvo.

Be to, pasitikėti E.Dragūno įrašais socialiniuose tinkluose – ne visada verta. Tuo įsitikinti visi spėjo praėjusių metų pabaigoje pasklido kalbos, kad Egidijus išsiskyrė su Eleonora ir užmezgė romaną su „Mis Lietuva 2012“ antrąja vicemis Egle Štandtaite.

„Myliu tik Eleonorą! Visoms poroms būna sunkių akimirkų, tačiau mes neišsiskyrę. Na, nebent ji mane paliko... Nesąmonė, kad mes su E.Štandtaite esame pora. Tai – netiesa“, – tuomet portalui lrytas.lt sakė Egidijus.

Tačiau apie draugystę su E.Štandtaite Egidijus žiniasklaidai kalbėjo skirtingai. Po kelių valandų socialiniame tinkle „Facebook“ E.Dragūnas nepraleido progos pasišaipyti iš kitų, o labiausiai-pats iš savęs. Dainininkas prisipažino, kad yra melagis ir tikėti jo žodžiais negalima. Čia pat Egidijus pridūrė, kad jo šeima – Eleonora.

Apie vestuves su E.Sebrova dainininkas pirmą kartą prabilo prieš dvejus metus. Tuomet E.Dragūnas vykdė 20-mečio koncertinį turą.

„Jei ne šie koncertai, tikrai būtume su Eleonora susituokę. Tačiau šiemet nepavyks, nes noriu, kad mūsų tuoktuvės būtinai vyktų rudenį“, – tuomet televizijos laidai „Gyvenimas yra gražus“ kalbėjo E.Dragūnas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.