Raulis Mammadlis atskleidė pikantiškus lietuvių įgeidžius

Vilniaus senamiestyje kirpėju dirbęs ko gero garsiausias transsesksualas Lietuvoje Raulis Mammadlis leidosi į naujo darbo paieškas. Paskelbęs apie tai socialiniuose tinkluose jis atskleidė dar ir vieną pikantišką detalę.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-06-11 19:09, atnaujinta 2018-02-12 23:07

Pasirodo, Raulis nuolat sulaukia laiškų iš fetišo mėgėjų, su prašymais parduoti jau panaudotas kelnaites.

„Na ką, jau nebeturiu darbo. It is time to look for a job. Gal pradėti pardavinėti savo trusikus fetišistams? Turiu daug tokiu pasiūlymų“, – laužyta lietuvių kalba socialiniame tinkle paskelbė R.Mammadlis.

Lietuvoje gyvenantis iš Azerbaidžano kilęs R.Mammadlis šiuo metu rengiasi lyties keitimo operacijai. Paskui jis planuoja ištekėti ir turėti vaikų.

„Man nėra lengva, juk ne pati pasirinkau prigimtį. Paauglystėje potraukį į vyrus mėginau slopinti, bandžiau elgtis kaip vaikinas: lankiau sporto klubą, mėginau draugauti su panelėmis. Laukiau, kol viskas praeis, bet nepraėjo.

Dabar jaučiuosi geriau, tačiau buvo laikas, kai maniau, kad sergu depresija, o gal net šizofrenija.

Apsilankiau pas psichologą. Jis nenustatė nei depresijos, nei šizofrenijos. Ir šiuo metu bendrauju su psichologu – noriu geriau save pažinti“, – kiek anksčiau „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Viskas bus gerai!“ kalbėjo Raulis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.