Žilvinas Grigaitis – nepailstantis vakarėlių lankytojas

Į Lietuvą grįžęs verslininkas Žilvinas Grigaitis (43 m.) laiko veltui nešvaisto. Prabangius vakarėlius ir viešumą mėgstantį Žilviną drąsiai galima vadinti rekordininku. Vyras praėjusią savaitę apsilankė net 5 vakarėliuose. Ši savaitė verslininkui prasidėjo ne ką prasčiau.

Daugiau nuotraukų (1)

Rugilė Ereminaitė

Jun 11, 2014, 6:59 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 11:51 PM

Pirmadienio vakarą vakarėlių liūtas jau spėjo sudalyvauti išskirtiniame „Virtuvės mitų griovėjų“ renginyje „Tekėk už manęs“, kur susipažino su naujai iškeptu didžiausiu Europoje vestuvių madų žurnalu.

Praėjusios savaitės Žilvino linksmybės pradėjo taip pat pirmadienį, kai pats viename senamiesčio restoranų surengė prabangius pietus ir pasimėgauti putojančio vyno purslais sukvietė būrį žinomų Lietuvos moterų.

Trečiadienį vyras nepraleido naujo grožio salono „Greenas“ atidarymo, kur mielai sutiko išbandyti ekologišką kosmetiką.

Ketvirtadienio vakarą stilingasis Žilvinas savo apsilankymu praskaidrino dizainerių Jolantos Rimkutės ir Ievos Ševiakovaitės dueto „LT Identity“ naujųjų kūrybinių dirbtuvių atidarymą.

Kiek vėliau tą patį vakarą pramogų pasaulio atstovas pasirodė ir prabangiame „Martini Racing“ komandos pristatymo vakarėlyje. Ten Žilvinas atskubėjo netgi spėjęs pakeisti savo aprangą.

Savaitės vakarėlių maratoną Žilvinas užbaigė šeštadienio vakarą. Jis kartu su dar daugybe žinomų Lietuvos žmonių linksminosi prabangaus baro „GloryBar by Stikliai“ vasaros sezono atidaryme.

Atrodo, Žilvino gyvenimo renginiai neapsunkina. Kiekvieno vakarėlio metu žinomas vyras ne tik spinduliuoja energija, bet ir sulaukia itin daug aplinkinių dėmesio.

Dažnai vienu stilingiausių vyrų tituluojamas Žilvinas praėjusią savaitę dar kartą įrodė, kad stilingojo etiketės jis iš tikrųjų yra vertas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.