Futbolo čempionato pradžia - šventė garsiems vilniečiams

Ketvirtadienio vakarą daugybė žmonių išėjo į miestą ir barus stebėti pasaulio futbolo čempionato atidarymo transliacijos. Šiemet Brazilijoje vykstantis čempionatas abejingais nepaliko ir žinomų žmonių.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 12, 2014, 10:14 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 10:06 PM

Lietuvos žvaigždės stebėti pasaulio futbolo čempionato atidarymo rinkosi į prabangų sostinės penkių žvaigždučių viešbutį „Ramada Hotel & Suites Vilnius”.

Vaišingumu, aukščiausios klasės renginiais garsėjantis viešbutis susirinkusius svečius vaišino gurmaniškais užkandžiais. Renginio svečiai tap pat kėlė riboto leidimo specialiai čempionatui Brazilijoje sukurto „Taittinger“ šampano taures.

Per prabanga alsuojantį vakarą svečiams buvo suteikta proga prognozuoti, kas laimės taip ilgai lauktą pasaulio futbolo čempionatą.

Tarp kviestinių svečių raudonu kilimu žingsniuojant buvo galima išvysti Lietuvos futbolininką Deividą Šemberą su mylimąja Oksana Zlatkovaite, futbolininką Edgarą Jankauską, dainininką Vytautą Šiškauską su sūnumi Mariumi Šiškausku, grupės „ŽAS“ narį Gidoną Šapirą – Bilą, SEB banko vadybos pirmininką Raimondą Kvedarą su žmona Jolanta, ne vieną žinomą verslininką.

Pasaulio futbolo čempionato karštinės jau apimti sporto aistruoliai ketvirtadienio vakarą rinkosi prie sostinės Baltojo tilto. Čia įsikūrė speciali gerbėjų zona, užimanti apie 3 tūkst. kvadratinių metrų plotą. Čempionato mačus joje bus galima stebėti didžiuliame ekrane.

Į zonos atidarymą susirinko nemažai žinomų futbolo gerbėjų. Gerbėjų zonos miesto centre idėja priklauso grupės ŽAS nariui Linui Zareckui-Chorui. Tokiose zonose jis varžybas yra stebėjęs užsienyje – kai vykdavo į čempionatus, bet negaudavo bilietų į rungtynes.

„Norėjau tai Lietuvoje padaryti dar prieš porą metų, bet tada nespėjau sutvarkyti visų dokumentų. Mano mintis – tarptautinių futbolo čempionatų atmosferą bent iš dalies perkelti į Lietuvą.

Jei oras bus geras, vilniečių dėmesio neturėtų trūkti“, - sakė atlikėjas, kelionių ir renginių organizatorius.

Zonoje pastatyti suolai ir stalai, galima įsigyti gėrimų ir maisto.

Anot ŽAS nario, ši gerbėjų zona su 45 kvadratinių metrų dydžio ekranu yra vienintelė tarptautinės futbolo federacijos FIFA licencijuota varžybų žiūrėjimo vieta šalyje.

Gerbėjų zonoje nuolat vyks įvairūs konkursai. Žadama, kad čia tiesiogiai bus rodomos visos čempionato rungtynės, kurias transliuos LRT televizija.

„Gavome miesto leidimą transliacijas rodyti iki ketvirtos valandos ryto“, - sakė L.Zareckas-Choras.

Stebėti pasaulio futbolo atidarymo švetės sirgaliai rinkosi ir į garsųjį „Stars and legends“sporto barą. Ta proga čia koncertavo atlikėjai Liepa Mondeikaitė ir Vaidas Baumila bei „Primavera“ akordionistė Aurelija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.