Karjerą Holivude pradedanti S. Milinytė: „Išskridau į niekur“

Dainininkė Simona Milinytė kelis mėnesius slėpė, kurioje pasaulio dalyje yra. Ketvirtadienį 18-metė kaunietė nusprendė atversti kortas – ji apsigyveno svajonių šalimi laikomoje Amerikoje. O tiksliau – Holivude.

Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

Jun 12, 2014, 3:02 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 10:23 PM

„Viskas nutiko labai netikėtai. Susidėjau daiktus į lagaminus, nusipirkau bilietą ir išskridau į niekur. Dėl savo ateities nežinojau nieko“, – naujienų portalui lrytas.lt sakė trumpam į gimtinę grįžusi Simona.

Iš pradžių pas draugę Ohajo valstijoje apsistojusi S.Milinytė stengėsi nepiktnaudžiauti bičiulės gerumu. Tad jau po savaitės Simona patraukė į Kaliforniją. Čia ji išsinuomojo butą, gavo vairuotojo pažymėjimą ir nusipirko nuosavą automobilį. Už viską mergina susimokėjo pati, tėvų pagalbos jai neprireikė.

„Pačioje pradžioje buvo visko. Net ir ašarų. Juk nežinojau, ką daryti, neturėjau draugų, kurie galėtų man padėti. Buvo sunku, bet išgyvenau“, – patikino S.Milinytė.

11-oje klasėje Lietuvoje besimokiusi Simona dabar – universiteto studentė. Amerikoje ji krims kino režisūros ir aktorystės mokslus.

Tiesa, universiteto administracijai kilo klausimų, ar gali vidurinio išsilavinimo neturinti užsienietė pas juos studijuoti. Puikūs stojamųjų egzaminų rezultatą padėjo jiems priimti Simonai naudingą sprendimą.

Po savaitės į JAV grįžtanti S.Milinytė atviravo, kad emigruoti ją paskatino jos vadybininkai. Visą kūrybinę komandą Amerikoje surinkusi Simona jiems be galo dėkinga. Su jų pagalba kitą savaitę Simona jau pradeda darbą Amerikoje: įrašinės dainas, rengs koncertus ir t. t.

„Regis, viską pradėjau nuo nulio, o dabar man klostosi taip puikiai. Žiūrėsim, kaip man toliau seksis“, – šypsojosi dainininkė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.