Minske susituokė Alesia Litvinionok ir Romualdas Mačiulis

Ketvirtadienio vakarą verslininkas Romualdas Mačiulis (30 m.) su savo išrinktąja Alesia Litvinionok (35 m.) sėdėjo Internacionalnaja gatvėje Minske ir vakarieniavo. Tai buvo jų pirmoji kaip vyro ir žmonos vakarienė. „Esame tarptautinė pora“, – laimingas juokėsi Romualdas. Santuokos jie nekantriai laukė, jai ruošėsi, o tokia skuba – tik dėl tam tikrų su dokumentais susijusių reikalų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 12, 2014, 8:42 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 10:06 PM

Alesia norėjo vyro pavardės vyriška galūne – Mačiulis. O Lietuvoje tokios neregistruoja. Dabar visi keturi šeimos nariai bus su vienoda pavarde – Romualdas turi du vaikus iš pirmosios santuokos: keturmetį Richardą ir dviejų metų Victorią.

Alesiai santuoka su Romualdu - trečioji. Iš Baltarusijos kilusi moteris prieš tai buvo ištekėjusi už Lietuvos verslininko Artūro Litvinionoko.

Trečiosioms savo vestuvėms Alesia pasirinko mados namų „Cantas" dizainerio Egidijaus Sidaro suknelę.

Iškilmingą ir gražią šventę pora būtinai rengs artimiausiu metu. Greičiausiai – kurioje nors Europos šalyje.

„Sakiau, kad nesu lepšis. Pažinties pradžioje daviau pažadą Alesiai, kad būsime kartu“, – lrytas.lt sakė Romualdas. Jis džiaugėsi, kad vaikai ir mylimoji rado bendrą kalbą ir puikiai sutaria.

Sutuoktiniai pasipuošė „Boucheron“ žiedais su keturiais aukso atspalviais, kuriuos buvo užsisakę vienoje Vilniaus parduotuvėje.

Iki santuokos Alesia ir Romualdas susitikinėjo vos keletą mėnesių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.