Lietuvei Simonai Milinytei pagyrų negaili Holivudo grietinėlė

Sakoma, svajoti reikia atsargiai, nes kartais svajonės išsipildo. Taip nutiko ir dainininkei Simonai Milinytei (18 m.), nuo vaikystės svajojusiai tapti žvaigžde, kurios namai - Holivudas.

Garsių S.Milinytės draugų sąraše – aktorius J.H.Richardsonas.<br>Nuotr.iš asmeninio albumo
Garsių S.Milinytės draugų sąraše – aktorius J.H.Richardsonas.<br>Nuotr.iš asmeninio albumo
Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

Jun 17, 2014, 1:15 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 6:54 PM

Nors Simonos dainos neužkopia į klausomiausių kūrinių sąrašo viršų, socialiniuose tinkluose lietuvė populiaresnė už Gwen Stefani, o gerų žodžių jai negaili Holivudo grietinėlė. Dabar Simona palypėjo dar vienu laipteliu aukščiau – emigravo į JAV, čia Los Andželo kino mokykloje studijuos kino režisūrą ir aktorystę, o laisvu nuo studijų metu rengs koncertus Jungtinėse Amerikos Valstijose.

Skamba kaip gražus sapnas? Tuo patikėti sunku net pačiai S.Milinytei.

„Viskas nutiko labai netikėtai. Susidėjau daiktus į lagaminus, nusipirkau bilietą ir išskridau į niekur. Dėl savo ateities nežinojau nieko“, – sakė trumpam į gimtinę grįžusi Simona.

Vos palikusi Lietuvą Simona apsistojo pas draugę Ohajo valstijoje, tačiau stengėsi nepiktnaudžiauti bičiulės gerumu.

Tad jau po savaitės Simona patraukė į Kaliforniją. Čia ji išsinuomojo butą, gavo vairuotojo pažymėjimą ir nusipirko nuosavą automobilį „Ford Fiesta“. Už viską mergina susimokėjo pati, tėvų pagalbos jai neprireikė.

„Iš pradžių buvo visko. Net ašarų. Juk nežinojau, ką daryti, neturėjau draugų, kurie galėtų man padėti. Buvo sunku, bet ištvėriau“, – patikino S.Milinytė.

Per stojamuosius egzaminus į universitetą Simonai teko susidurti su kliūtimis. Juk į svečią šalį ji išvyko nebaigusi net 11 klasės. Tad nenuostabu, kad universiteto administracijai iškilo klausimų, ar gali vidurinio išsilavinimo neturinti užsienietė pas juos studijuoti. Puikūs stojamųjų egzaminų rezultatai padėjo jiems priimti Simonai naudingą sprendimą.

S.Milinytėms tėvams tai buvo tikra staigmena. Apie savo ketinimus dainininkė jiems nesakė tol, kol nebuvo įsitikinusi, kad pavyko įgyvendinti savo svajonę.

„Jie manė, kad juokauju. Tačiau aš parodžiau jiems savo stojimo dokumentus, ir jie labai nudžiugo. Mano tėvai labai palaiko šį mano sprendimą“, – kalbėjo būsimoji aktorė.

Nuo nulio karjerą Amerikoje pradėjusi Simona jau turi prodiuserį, viešųjų ryšių atstovę ir vadybininką. Visi jie jau organizuoja koncertinį turą po Jungtines Valstijas.

S.Milinytė savo jėgas stengiasi vertinti objektyviai, todėl nė nesitiki tapti popkaraliene, dievinama visame pasaulyje.

„Amerikos pramogų pasaulyje konkurencija milžiniška, todėl labai daug nesitikiu. Jei pasiseks išgarsėti, puiku. Jei nepavyks, nieko tokio, nes bet kokiu atveju įgysiu neįkainojamos patirties“, – sakė S.Milinytė.

Vaikštinėdama po Holivudą ir lankydamasi prabangiuose renginiuose Simona susibičiuliavo su tokiomis žvaigždėmis kaip modelis Kendra Wilkinson, aktoriai Johnas Henry Richardsonas, Devonas Murray ir daugeliu kitų garsių bei įtakingų žmonių. Apie juos mergina stengiasi kalbėti nedaug – baiminasi tautiečių pavydo.

„Lietuviai turi labai ryškų bruožą – norą pakenkti kitiems. Užsienyje viskas kitaip.

Vieni sako, kad taip yra dėl saulės trūkumo mūsų regione. Kiti – kad dėl saulės taip yra. Neva ten šilta ir žmogus mielas. Nesąmonė, nes jei esi šlykštus žmogus, nei saulė, nei vėjas neturi jokios įtakos“, – patikino dainininkė.

Nors S.Milinytė emigravo prieš kelis mėnesius, iki šiol buvo laikoma paslaptimi, kur ji išvyko. Taip dainininkė elgėsi dėl dviejų priežasčių: Simona nemėgsta neperšokusi griovio sakyti „op“ ir baiminosi dėl saugumo.

Milinių pavardė nuolat minima skandalingoje pedofilijos byloje kaip nukentėjusioji pusė. Nepaisydama to, žvaigžde trokštanti tapti Simona turi nuolat save varžyti, imtis įvairių saugumo priemonių.

„Lietuvoje yra daug žmonių, linkinčių man blogo. Negalėjau čia ilgiau likti“, – prisipažino dainininkė.

Kritikos ir užgauliojimų S.Milinytė sulaukia ne tik dėl savo šeimos istorijos, bet ir dėl savo aistros dainuoti. Daugelis lietuvių yra šventai įsitikinę, kad karjerą Simonai nupirko tėvai. Jai pačiai tokios kalbos kelia juoką.

„Gali turėti daug pinigų, tačiau talento negali nupirkti. Taip, galima pastatyti žmogų ant scenos, tačiau jei jis nėra talentingas ir nemoka elgtis ant scenos, pinigai čia nepadės.

Nelaikau savęs labai talentinga. Esu pernelyg savikritiška, kad man patiktų bent vienas mano darbas. Tačiau jie tikrai nėra nupirkti.

Žmonės, kurie mano, kad turiu turtingus tėvus, galinčius man bet ką nupirkti, labai klysta. Aš turiu dar tris brolius. Tėvai tikrai negali skirti visų pinigų man“, – patikino S.Milinytė.

Jauna dainininkė paaiškino, kad pinigų užsidirba nuo 12 metų. Nuo tada ji visas sąskaitas apmoka pati. Tėvai Simonai – ne finansinis, o dvasinis ramstis. Tad natūralu, kad visiškai naujas savarankiško gyvenimo etapas dainininkę itin baugina.

„Jei nebūčiau to padariusi, visą gyvenimą graužčiausi, kodėl to nepabandžiau?

Esu dėkinga tėvams už visapusišką palaikymą. Juk ne kiekvienas leistų dukrai susidėti daiktus ir išvažiuoti į kitą pasaulio kraštą. Tai mano tėvams kainavo be galo daug nervų“, – kalbėjo Simona.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.