„Sous-vide" - tai metodas, kai maistas sandariuose plastiko maišeliuose verdamas vandenyje ilgesnį, negu įprastai laiką. Paprastai verdama apie 60 laipsnių temperatūroje mėsa, o daržovės truputį aukštesnėje. Šis virimo metodas svarbus tuo, kad žemesnė temperatūra ir tolygus virimas neleidžia produktams pervirti, produktai išlaiko savo sultingumą.
Sužinoti apie neįprasto gaminimo būdą atvyko būrys garsių žmonių - stilistas Mantas Petruškevičius, verslininkė Rasa Arlauskienė, o dizaineris Aleksandras Pogrebnojus su žmona Monika Račiūnaite atskubėjo kartu su viešnia iš Paryžiaus Lina Nakayama, ką tik aukso žiedus sumainę verslininkai Alesia ir Romualdas Mačiuliai, aktorė Dalia Michelevičiūtė ir kiti.
Renginiui gražių spalvų suteikė gyva muzika, jauki atmosfera ir neįprastai pagamintos vaišės.