Į renginį atvykę žinomi svečiai, tarp kurių ir Daiva Tamošiūnaitė, Ingrida Kazlauskaitė, Nerijus Juška, dalyvavo restorano „Salvete“, propaguojančio lėto maisto judėjimo filosofiją, vasaros meniu patiekalų degustacijoje.
Ją pristatė restorano įkūrėja ir siela, „Gurmanų gildijos“ narė Alvyda Eigminienė. Susirinkę svečiai mėgavosi baltąją sangrija su braškėmis ir rabarbarais, ekologiškomis sraigėmis, įdarytomis Provanso žolelėmis, pelėsiniu sūriu bei grybais, taip pat valovanais su sraigių mėsa, apynių pesto su juoda duona. Desertui buvo patiektas naminis rabarbarų pyragas.
Romantiškomis ir nostalgiškomis dainomis svečius džiugino atlikėjas Vygantas Kazlauskas.
Vakaro staigmena tapo „Pedro del Hierro“ ir „Cortefiel“ kolekcijų, skirtų stilingam miestiečiui, pristatymas. Jas demonstravo iliuzionistas Mantas Wizard, stilingasis barmenas Sigitas Praspaliauskas, dainininkė Ieva Juozapaitytė-Petrulienė, šeimyniniai duetai - Milda ir Andrius Kandeliai, Viktorija Engelgardt ir Artur Bajor ir dar daug kitų modelių.
Renginio dalyviai taip pat susipažino su grožio ir sveikatos naujienomis. Konjako taurėse įmantriai sudėliotos plunksnos dvelkė „Private Label“ iškirtiniais aromatais, tad vakaro svečiai galėjo dalyvauti ne tik maisto patiekalų, bet ir neįprastoje aromatų degustacijoje.
Savo jaunystės ir grožio paslaptimis dalijosi neseniai iš JAV sugrįžusi atlikėja Ingrida Kazlauskaitė. „Pasitikiu ozono terapija: ji tobulina mano išvaizdą ir sveikatą“, - prisipažino I.Kazlauskaitė, kuriai šios terapijos procedūros buvo atliekamos klinikoje „Mirameda“.