Mantija paslėpė apvalėjantį Robertos Šimukauskienės pilvą

Penktą mėnesį pirmagimio besilaukianti aktoriaus Ramūno Šimukausko

Pirmagimio besilaukianti aktoriaus R.Šimukausko žmona Roberta tapo diplomuota kūrybinių industrijų specialiste.<br>M.Patašiaus nuotr.
Pirmagimio besilaukianti aktoriaus R.Šimukausko žmona Roberta tapo diplomuota kūrybinių industrijų specialiste.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Jun 19, 2014, 6:08 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 4:36 PM

Pasveikinti žmonos į diplomų įteikimo iškilmes atskubėjęs R.Šimukauskas jai negailėjo bučinių, gražių žodžių ir įteikė tamsiai raudonų kalijų puokštę. Moteris tvirtino, jog kiti artimieji diplomo gavimo proga ją pasveikinti žada savaitgalį.

R.Šimukauskienė tvirtino, jog mokydamasi universitete ji kartu dirbo Kauno kino studijoje. Mokytis moteriai nebuvo sunku, nes jos darbas tiesiogiai susijęs su įgyta specialybe.

Kūdikio laukimas kaunietei netapo kliūtimi parašyti ir puikiai apginti magistro darbą, kurio tema „Lietuviškų filmų rinkodaros efektyvumas tikslinėms grupėms“.

„Džiaugiuosi, kad Roberta mokslus baigė ir magistro darbą rašė ne viena, o kartu su įsčiose augančiu mažyliu. Jau dabar aišku, kad vaikas gims išsilavinęs, prisiskaitęs mokslinių veikalų ir viską žinantis apie kino rinkodarą“, – šmaikštavo R.Šimukauskas.

Pora šeimos pagausėjimo tikisi sulaukti vėlų rudenį, todėl svajones apie doktorantūros studijas R.Šimukauskienė žada atidėti metams ar dvejiems.

Jos teigimu, nuo šiol visas jos ir vyro dėmesys bus sutelktas vaikelio laukimą. Kas gims, kauniečiai nežino.

„Tyrimas ultragarsu lyties neatskleidė – tikriausiai vaikelis dar kurį laiką nori išlikti paslaptingas. Aš labiau noriu mergaitės, o Ramūnas – berniuko. Tačiau ką dievas duos, tas ir bus“, – tikino R.Šimukauskienė.

Aktorius su devyneriais metais jaunesne žmona aukso žiedus sumainė pernai birželį. Iki vestuvių pora buvo pažįstama šešerius, o draugavo vienus metus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.