Agnės Jagelavičiūtės kritika dar kartą įsiutino Vitą Jakutienę

Tarp dviejų žinomų Lietuvos moterų, stilistės Agnės Jagelavičiūtės ir dainininkės Vitos Jakutienės jau seniai perbėgusi juoda katė. Nors Agnė dėl savo kritikos atlikėjai jau varstė teismo duris, nurimti negali.

Vita Pliadytė vėl įsiuto ant stilistės Agnės Jagelavičiūtės.<br>P.Lileikio nuotr.
Vita Pliadytė vėl įsiuto ant stilistės Agnės Jagelavičiūtės.<br>P.Lileikio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 20, 2014, 2:40 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 3:52 PM

Vakar Agnė savo socialinio tinklo paskyroje patalpino Vitos nuotrauką iš vieno vakarėlio, kuriame, anot jos, moteris išdidžiai laikė garsaus mados ženklo padirbinį - „Hermes“ rankinės imitaciją. Prie nuotraukos stilistė parašė: „Oksės vietoje uždaužyčiau draugytę su originalu už gero grupės vardo kompromitavimą“ (red. past. kalba netaisyta).

Grupėje „Naujosios pupytės“ kartu su Oksana Pikul-Jasaitiene dainuojanti atlikėja dėl tokio stilistės elgesio rimtai įsiuto ir davė atkirtį. Šiandien savo socialinio tinkle paskyroje Vita išliejo savo apmaudą dėl tokio Agnės elgesio, pažėrė jai daugybę kritikos dėl „purvo liejimo“.

„Aš kaip dviejų vaikučių mama galiu pasakyti, kad dabar vystosi vaikučio nervinė ir psichinė sistema, o ši moteris kaip nutrūkusi nuo grandinės vis dar pilstosi purvais. Juk tai pats gražiausias moters momentas, o moteris nesusivaldo ir drebia mėšlą kur papuola ir kam papuola“, - rašė Vita. Ir tai tik maža dalis iš jos ilgo atsako pasisakyti nevengiančiai stilistei.

Atlikėja ir pati nestokojo sarkazmo: „Aš juk nekalta, kad tau vyras nedovanoja rankinės, kad turi gyventi iš mamos algos ir važinėtis autobusu“.

Vaiko besilaukianti Agnė komentaruose prie patalpintos Vitos nuotraukos taip pat rašė, kad jei atlikėja ir šį kartą bandys kreiptis į teismą, Agnė išsiųs jos nuotrauką su padirbiniu minėtų mados namų atstovams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.