Krepšininko Gedimino Oreliko iš bažnyčios neišleido lietus

„Lietuvos ryto“ puolėjas 24 metų Gediminas Orelikas tarpsezonį paskyrė šeimai. Kvietimo į rezervinę Lietuvos rinktinę atsisakęs krepšininkas penktadienį vedė ilgametę draugę 23 metų Virginiją Kaminskytę.

Daugiau nuotraukų (1)

Gintaras Šiuparys

Jun 20, 2014, 4:09 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 3:47 PM

Vestuvių ceremonijai buvo pasirinkta jaunosios gimtojoje Kelmėje esanti Švenčiausios Mergelės Marijos Ėmimo į dangų bažnyčia. Į gėlėmis, kaspinais ir rožių žiedlapiais išpuoštą šventovę penktadienį popiet sugužėjo pusšimtis poros šeimos narių ir draugų.

Tarp svečių nebuvo krepšinio pasaulio garsenybių. Porą pasveikinti atvažiavo krepšininko karjerą dėl traumų jau baigęs G.Oreliko vaikystės draugas Laimonas Lukoševičius ir agentas Šarūnas Broga.

Jaunavedžiams pavyko išvengti žiniasklaidos dėmesio. Kad į Kelmės bažnyčią atvažiavo žinomas krepšininkas, išdavė tik sostinės klubo duotas automobilis „Škoda Octavia“.

Jaunavedžius sutuokęs vikaras Donatas Grigalius pasidžiaugė, kad bažnyčia dažnai sulaukia pusšimtį metų kartu gyvenusių sutuoktinių: „Jie ateina padėkoti Dievui už darnią šeimą. Tikiu, kad ir jūsų šeima bus tokia, todėl linkiu kantrybės ir pasiaukojimo“.

Ceremonijos pabaigoje jaunavedžiai apsikeitė deimantais puoštais geltonojo aukso žiedais. Juos nukalė vilnietis juvelyras.

Šiaulietis G.Orelikas su kelmiške Virginija draugavo daugiau kaip penkerius metus. Pora susipažino prieš per Šiauliuose vykusį vakarėlį, o po poros savaičių atsitiktinai susitiko boulingo klube.

„Greitai supratau, kad Virgutė skirta man“, - šypsojosi prieš trejus metus sužadėtuvių žiedą mylimajai dovanojęs G.Orelikas.

Jaunavedžių gerą nuotaiką sudrumstė per pačią ceremoniją prapliupęs smarkus lietus. Liūtis buvo tokia, kad porą sveikinę svečiai šampanu ir šviežiomis braškėmis buvo priversti pasivaišinti bažnyčios prieangyje.

„Tikėkimės, kad pajūryje oras pagerės“, - prieš sėsdamas į limuziną kalbėjo G.Orelikas, nužvelgęs vakaruose šviesėjančią padangę.

Jaunavedžiai su draugais išvažiavo fotografuotis Klaipėdos senamiestyje ir pajūryje. Šventė įvyks greta uostamiesčio esančioje sodyboje.

Po poros savaičių jaunavedžiai išvyks į povestuvinę kelionę. „Norėjosi egzotikos, todėl išsirinkome Dominikos Respubliką“, - pasakojo džiaugsmu švytintis G.Orelikas.

Po trumpų atostogų krepšininkas grįš į sostinę ruoštis artėjančio sezono kovoms. Čia jis sutiks gerai pažįstamą veidą – prie Vilniaus klubo vairo stojusį trenerį Virginijų Šeškų. „Viskas bus gerai“, - optimizmo nestokojo puolėjas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.