O.Pikul-Jasaitienė siūlo A.Jagelavičiūtei prasikrapštyti akis

Stilistės Agnės Jagelavičiūtės išsišokimai komentuojant „Naujųjų pupyčių“ aprangą bei aksesuarus nesuprantami ir grupės lyderei Oksanai Pikul-Jasaitienei. Vakarykštį stilistės komentarą socialinio tinklo paskyroje dainininkė laiko visišku absurdu ir smerkia tokį elgesį.

Oksana Pikul-Jasaitienė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Oksana Pikul-Jasaitienė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 20, 2014, 3:15 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 3:47 PM

„Žinote, yra posakis, kuris man iš tiesų labai patinka ir dažnai juo vadovaujuosi: „Duok durniui kelią“. Šiai moteriai puikiai tiktų eiti į politikes. Nes šnekėti bet ką, nežinant tikrosios informacijos, man šiek tiek juokinga...“, - sakė Oksana.

Pasak jos, nežinant, kokį iš tikrųjų rankinuką turi moteris, kokia jos segimo laikrodžio kaina, yra absurdiška.

„Pulti viešai komentuoti ir tokius dalykus rašinėti – man, asmeniškai, tai yra tiesiog žema. Dėl to aš visiškai laikausi atokiai, tik pasijuokiu, nusišypsau. Ši moteris jau kelintą kartą mane kiša į tokią situaciją, bet man vienodai visiškai. Man neįdomu. Turiu tikrai rimtesnių darbų ir rimtesnių gyvenime užsiėmimų nei daryti tokius bukus dalykus kaip pyktis ir aiškintis per spaudą“, - piktinosi moteris.

Anot Oksanos, juokinga, kai žmogus švaistosi komentarais per visą Lietuvą, nežinodamas tikrosios daikto vertės: „Taip išeina, kad Lietuvoje privalai nešioti čekius ir sertifikatus, kad tokioms išsišokėlėms paaiškintum, iš kur tas daiktas ir kiek jis kainavo“.

Atlikėjos manymu, stilistė neberanda kitokių būdų pasireklamuoti. „Jeigu ji galvoja, kad nėra žmonių, kurie gali įsigyti tam tikrų rankinių ir už jas sumokėti atitinkamus pinigus, tegul prasikrapšto akis ir persigalvoja dar kartelį. Nes yra žmonių, kurie sau gali leisti turėti tikrus originalius daiktus ir yra vyrų, kurie negaili tam finansų ir padovanoja moterims norimus daiktus“, - tikino Oksana.

Pati „Naujųjų pupyčių“ lyderė sakė, ji asmeniškai garsių mados ženklų padirbinių niekada nenešiotų: „ Aš esu už tai, kad rankinė būtinai būtų kokybiška ir tikra – vienareikšmiškai. Jeigu neturėčiau atitinkamų finansų, nesirinkčiau atitinkamos rankinės ir rinkčiausi tiesiog paprastesnės firmos rankinę“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.