Partrenktas Jurgos Anusauskienės sūnus vis dar jaučia pasekmes

Penktadienį Vilniaus miesto apylinkės teisme buvo paskelbtas nuosprendis renginių organizatorės Jurgos Anusauskienės sūnų Haroldą partrenkusiai merginai. Už šį nemalonų incidentą 18-metei Gretai Leganovič skirta piniginė tūkstančio litų bauda. Ji taip pat negalės vienerius metus vairuoti automobilio.

Jurga Anusauskienė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Jurga Anusauskienė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-06-20 11:39, atnaujinta 2018-02-12 16:07

Teismo posėdyje apsilankiusi J.Anusauskienė sakė, kad didelės nuoskaudos dėl šio įvykio nejaučia. „Aš manau, kad mergina turėjo progą permąstyti savo elgesį ir ateityje, tikiuosi, išvengs tokių klaidų“, - sakė moteris.

Pasak jos, ji nesijaučia kompetentinga vertinti šią situaciją, todėl stengėsi padaryti tai, kas jos valioje: „Mano pareiga buvo surinkti reikiamą medžiagą, kad būtų galima tinkamai įvertinti situaciją“.

Šiuo metu ji kartu su sūnumi džiaugiasi, kad pasibaigė mokslo metai ir prasidėjo vasaros atostogos. „Aišku, kad psichologinės pasekmės yra kur kas subtilesnės. Bet aš tikiuosi, kad su laiku viskas bus gerai. Kol kas jis mėgaujasi atostogomis ir aš manau, kad tai padės“, - pasakojo J.Anusauskienė.

Moteris sakė nežinanti kaip elgtųsi, jeigu į tokią situaciją pakliūtų jos vaikai: „Man sunku komentuoti, kas būtų jei būtų. Stengiuosi gyvenime nesivadovauti tokiu principu“.

J.Anusauskienės sūnus Haroldas minėtos 18-metės buvo partrenktas šių metų kovo 11 d. sostinės Žvėryno rajone. Tomet renginių organizatorė savo socialinio tinklo paskyroje prašė visuomenės pagalbos surasti iš įvykio vietos po incidento pasišalinusią merginą.

Incidento metu 11-metis J.Anusauskienės sūnus bandė pereiti gatvę per perėją. Tiesa, tada moteris džiaugėsi, kad jos sūnus nebuvo sužalotas taip stipriai, kad jį būtų reikėję vežti į ligoninę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.