Nustatyta, kas metė sprogmenį į dainuojantį R. Kirilkiną

Kauno rajone, Linksmakalnyje vykusią miestelio šventę „Kol dar žydi gėlės“ netikėtai nutraukė girto chuligano išpuolis. Scenoje pasirodžius netradicinės seksualinės orientacijos neslepiančiam atlikėjui Ruslanui Kirilkinui į jį buvo sviestas sprogmuo.

Daugiau nuotraukų (1)

Nerijus Povilaitis

Jun 22, 2014, 4:28 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 2:46 PM

„Tai buvo labai nedidelio galingumo petarda. Tokia, kokias vaikai per Naujuosius metus visur mėto ir sprogdina“, - apie šeštadienį įvykusį incidentą portalui  lrytas.lt sakė vienas šventės rengėjų, Linksmakalnio seniūnijos seniūnas Vaclovas Žvirblis.

Scenoje nuaidėjus sprogimui, R.Kirilkinas atliko dvi dainas, nulipo nuo scenos ir skubiai išvažiavo. Koncertas buvo nutrauktas, neįvyko ir po jo planuota diskoteka.

Seniūnija sumokėjo honorarą

„Labai apmaudu, kad taip nutiko. Tokio elgesio negalima toleruoti, šį žmogų tikrai reikia nubausti. Juk R.Kirilkino pasirodymas patiko visiems susirinkusiems, keliems šimtams žmonių, išskyrus kokius 3 ar 5 gerokai išgėrusius vyrus“, - sakė Linksmakalnio seniūnas.

Vienas jų, 30-ies metų dar nesulaukęs Linsmakalnio gyventojas į scenoje dainavusį R.Kirilkiną sviedė uždegtą patardą.

Į miestelio šventės „Kol dar žydi gėlės“ dainininkus R.Kirilkiną bei Vaidą Genytę pakvietė organizatoriai, honoraras buvo sumokėtas seniūnijos lėšomis.

„Informacijai apie incidentą pasirodžius viešoje erdvėje patikrinome aplinkybes. Pareigūnai susisiekė su šventės rengėjais, kurie perdavė sprogmenį metusio asmens duomenis“, - lrytas.lt sakė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovas spaudai Kęstutis Kasciukevičius.

Nukenčia nebe pirmą kartą

Pasak policijos atstovo, kol kas nėra gautas nei R.Kirilkino, nei sužlugdytos šventės organizatorių pareiškimas.

Lrytas.lt kalbinti šventės organizatoriai svarstė, jog R.Kirilkino reakcija buvo ne visai adekvati.

„Gal žmogus sau reklamą taip siekia pasidaryti, tapti dar labiau žinomu? Teko girdėti, kad panašūs incidentai vietose, kur jis koncertuoja, įvyksta labai dažnai. Tik kitur žmonės  neleidžia jam išvykti, net iškvietę policija liepa užbaigti pasirodymą, už kurį sumokėti pinigai“, - minėjo seniūnas V.Žvirblis.

Tai jau ne pirmas kartas, kada atlikėjas nukenčia savo pasirodymo metu. Praėjusiais metais R.Kirilkinas buvo apmėtytas kiaušiniais vienoje Aukštadvario mokyklų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.