Susituokė biatlono žvaigždės D. Rasimovičiūtė ir I. Bricis

Buvusi profesionali biatlonininkė Diana Rasimovičiūtė (30 m.) ir Lietuvos biatlono rinktinės vyriausiasis treneris Ilmars Bricis (43 m.) šią savaitę prisiekė vienas kitam amžiną meilę.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 25, 2014, 5:48 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 12:42 PM

Poros liudininkais tapo artimi poros draugai – buvęs jų abiejų treneris ir labai geras draugas Vitalijs Urbanovics su žmona.

Ketverių olimpinių žaidynių dalyvė, dukart Europos vicečempionė Diana iš profesionalaus sporto pasitraukė šiemet. Biatlonininkė neslėpė, kad pagrindinė sportinės karjeros pabaigos priežastis - pablogėjusi finansinė situacija. Jai nebėra mokama olimpinė solidarumo stipendija bei valstybės skiriama stipendija už 2010 metais iškovotus Europos čempionato medalius.

Ilmars – buvusi Latvijos biatlono žvaigždė, žiemos olimpinėse žaidynėse savo šaliai atstovavęs net šešis kartus.

Dianos išrinktajam tai jau antroji santuoka. Anksčiau vyras buvo vedęs biatlono žvaigždę iš Latvijos. Anžela ir Ilmars turi pilnametę dukterį Anete, kuri kovojo už Latvijos garbę žiemos olimpinėse žaidynėse slidinėjimo rungtyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.