Iš pelkės grįžusiai Monikai Šalčiūtei teko nukrapštyti ir įdegį

Šokėja Monika Šalčiūtė iš tviskančio TV ekrano nėrė tiesiai į pelkę. Portale lrytas.lt pasirodė laida „Monikos kokteilis +“, kurioje žinoma mergina dalija patarimus ekstremalių pramogų mėgėjams. Ir ne tik dalija patarimus, bet ir pati išbando tas pramogas, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 26, 2014, 7:56 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 11:36 AM

Interneto sensacija vadinamos M.Šalčiūtės gerbėjai puikiai prisimena rudenį šiame portale pasirodžiusią laidą „Monikos kokteilis“. Dabar laida grįžta atsinaujinusi.

M.Šalčiūtei daugiausia nerimo kėlė išvyka į pelkę, mat ji mieliau renkasi pasyvų poilsį. Tačiau gražuolė nustebino laidos filmavimo komandą savo drąsa. Ji be baimės šoko į purvo duobę. Nedidelio ūgio Monikai teko plaukti ta vieta, kuria kiti žingsniavo. Tačiau ji puikiai įveikė kliūtis – nugriuvusius medžius ir šakas.

„Esu puikios fizinės formos, sportuoju, tad sunku nebuvo. Tik paskui indams skirtu gremžtuku teko valyti purvą nuo kūno. Net įdegį nukrapščiau“, – žurnalui „TV antena“ pasakojo M.Šalčiūtė.

Mergina nesitikėjo, kad pelkėse taip patiks. Ji ketina čia apsilankyti dar kartą su artimaisiais.

Laidos rengėjai intriguoja – gali būti, kad kitose laidose M.Šalčiūtę išvysime skriejančią vandens slidėmis ar šokančią parašiutu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.