Visam laikui uždaromas N. Pareigytės-Rukaitienės vyro baras

Dainininkės Nijolės Pareigytės-Rukaitienės vyras Rimvydas skelbia liūdną žinią kauniečiams - visam laikui uždaro vieną populiariausių Kaune kokteilių barą „BarBar‘a“.

Nijole ir Rimvydas Rukaičiai.
Nijole ir Rimvydas Rukaičiai.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 26, 2014, 1:31 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 11:59 AM

„Išleistuvių“ vakarėlis vyks ketvirtadienį ir tai yra paskutinė galimybė iki soties pasilinksminti klube, kuriame muzikinius setus kūrė geriausi didžėjai, dainavo garsiausi atlikėjai bei pramogavo žinomiausios šalies žvaigždės.

Prieš penkerius metus Kauno senamiestyje veiklą pradėjęs kokteilių baras „BarBar‘a“ – revoliucijos naktiniame miesto gyvenime pradininkas, pademonstravęs naktinėtojams naują požiūrį į pramogų pasaulį.

„Per tą laiką teko daug suprasti ir išmokti – ne linksmybės ir vakarėliai svarbiausia gyvenime. „BarBar‘a“ leido man pamatyti, kad gyvenimo esmė yra idėja, kūryba, žmonės dėl kurių visa tai darau ir žmonės, kurie padeda to pasiekti...“ - sakė „BarBar‘a“ veiklą vysčiusios įmonės „Ugo projektai“ vadovas R.Rukaitis.

Kiekvieną savaitgalį kokteilių klube būdavo rengiami koncertai ir išskirtiniai pasirodymai. Svarbius naktinio gyvenimo įvykius liudija išlikę kokteilių baro lankytojų komentarai, tūkstančiai švenčių akimirkų, įamžintų nuotraukose. Tačiau, anot R.Rukaičio, ateina laikas ir suskamba atsisveikinimo akordai.

„Nuoširdžiai dėkoju visiems, kurie palaikė, kurie dirbo petis į petį kartu, kurie ateidavo į BarBar‘ą tiesiog gerai praleisti laiko.. Visiems.. Net ir konkurentams, kurie stengdavosi įkasti, sukritikuoti ar pakenkti.. Nes visa tai tik versdavo mane judėti į priekį“, - tvirtino R.Rukaitis.

„Ugo projektai“ toliau vysto ir dar dvi pramogų vietas, esančias Klaipėdoje - „SKY 21 terrace by BarBar'a“ bei „PORT night club by BarBar‘a“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.