Kaune choreografas K. Baranauskas vedė mylimąją T. Pankaitę

Kauno rotušėje po dvejų metų draugystės aukso žiedus sumainė nuolatinis televizijos projektų ir daugelio Lietuvos muzikos grupių choreografas Kęstutis Baranauskas (44 m.) bei jo išrinktoji Kauno sporto hales projektų vadovė Toma Pankaitė (26 m.).

Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Jun 27, 2014, 6:21 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 10:44 AM

Į penktadienio popietę surengtą šventę senoviniu limuzinu atvykę puikiai nusiteikę jaunavedžiai vilkėjo bičiulio dizainerio Gičio Bertulio kurtais drabužiais.

Nuotaka pasirinko balintos kavos spalvos ilgą suknelę atvira nugara. Prie jos priderino tiurkio spalvos batelius. Jaunikis buvo pasipuošęs tamsiai mėlynos spalvos švarku, juodomis kelnėmis ir baltais marškiniais. Jo aprangą paryškino geltona kaklaskarė.

Pora tikino, jog juos suvedė muzika ir šokis. Nuo mažens dainuojanti Toma prieš dvejus metus buvo merginų grupės „Glaam“ narė, o Kęstutis dainininkėms kūrė šokių choreografiją.

Moteris tvirtino, jog nuo pirmos pažinties akimirkos ją sužavėjo tai, kad Kęstutis viską daro aistringai, atsakingai ir su užsidegimu. Jaunoji po vestuvių pasirinko vyro pavardę.

„Jaučiuosi labai laimingas. Nuo šiol nebėra žodžio „aš“, nuo dabar yra žodis „mes“, - po tuoktuvių ceremonijos kalbėjo Kęstutis.

„Kęstutis yra tobulas vyras – gražus, atsidavęs ir mylintis. Svarbiausia tai, kad jis nuolat gerai nusiteikęs ir visiškai nekonfliktiškas. Per visą draugystės laikotarpį nesame susipykę“, – vyrą gyrė Toma.

K.Baranauskas šviesiaplaukei Tomai pasipiršo pernai iš karto po Joninių. Vestuvių organizavimo rūpesčių jaunavedžiai nepatikėjo švenčių organizatoriams, jas rengė patys.

Poros liudytojais tapo nuotakos pusbrolis Algimantas Lipnevičius ir gera bičiulė modelis Goda Dagilytė.

Pasveikinti jaunavedžių ir pakelti šampano taures už jų šeiminę laimę prie Kauno rotušės atvyko daugelis pramogų pasaulio atstovų.

Po oficialios dalies pora su svečiais išdūmė į Birštoną. Pokylis, kuriame dalyvaus maždaug 30 žmonių, vyks viešbutyje – restorane „Sofijos rezidencija“.

Kur važiuos į povestuvinę kelionę pora dar nenusprendė, tačiau aišku, kad Toma ir Kęstutis medų kopinės po karšta saule.

K.Baranauskui – tai trečioji santuoka. Toma ištekėjo pirmą kartą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.