Ištekėjo garsiojo dirigento duktė Rūta Rinkevičiūtė

Šeštadienio popietę lemtingąjį „Taip“ savo išrinktajam – profesionalios krepšinio komandos treneriui latviui Sandžiui Buškevicui ištarė pianistė Rūta Rinkevičiūtė. Pora susituokė Trakų Švč. Mergelės Marijos Apsilankymo bažnyčioje.

Rūtos Rinkevičiūtės ir Sandžio Buškevico sutuoktuvės.<br>T.Bauro nuotr.
Rūtos Rinkevičiūtės ir Sandžio Buškevico sutuoktuvės.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 28, 2014, 5:41 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 10:08 AM

Laiminga nuotaka svarbiausiai savo šventei pasipuošė drabužių dizainerės Viktorijos Jakučinskaitės kurta ilga suknele, rankose laikė bijūnų puokštę. Jaunikis vestuvėms pasirinko mėlyną kostiumą. Išėjusios iš bažnyčios poros rankas puošė geltonojo aukso žiedai, Rūtos – su deimantais. Meilės simbolių viduje jaunieji išgraviravo savo vardus ir vestuvių datą.

Jaunuosius sveikino būrys žinomų žmonių – jaunosios sesuo, smuikininkė Saulė, tėvas dirigentas Gintaras Rinkevičius su žmona Donata, mama Tatjana Rinkevičienė, draugai iš Latvijos ir Lietuvos. Jaunuosius sveikino ir krepšinio pasaulio žvaigždės - Kšyštofas Lavrinovičius su žmona Tatjana, Steponas Babrauskas su žmona Raminta.

Prieš tuoktuvių ceremoniją bažnyčioje būsimi jaunavedžiai Trakuose jodinėjo žirgais, plaukiojo laivu. Jauki vakarienė su artimiausiais žmonėmis – giminėmis ir draugais – surengta Vilniuje.

Su septyneriais metais vyresniu latviu Sandžiu internete susipažinusi pianistė prieš vestuves žurnalui „Stilius“ sakė, kad jaučiasi rami ir užtikrinta dėl savo pasirinkimo. Po vestuvių pora įsikurs Vilniuje – jie jau įsigijo butą netoli centro. Pianistė tikisi, kad darbą Lietuvoje ras ir jos sutuoktinis, mat mūsų šalis jam – lyg sava.

„Išteku už Sandžio ir manau, kad su juo praleisiu visą gyvenimą. Visko gyvenime būna, bet aš dar niekada nebuvau tokia tikra tuo, ką darau“, – prieš vestuves  šypsojosi būsimoji nuotaka.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.