Krepšinio žvaigždės savaitgalį šėlo vestuvėse

Kostiumuotus, su kaklaraiščiais ir peteliškėmis, pašėlusius ir lydimus savo gražuolių žmonų. Tokius krepšininkus, paprastai besiplūkiančius aikštėse ir treniruotėse, buvo galima išvysti paskutinį birželio savaitgalį. Mat užderėjo vestuvių – kaip niekada.

Liną ir Agnetą Kleizas sveikino (iš kairės): Jonas Valančiūnas su žmona Egle, Mindaugas Katelynas su žmona Ugne ir prodiuseris Rolandas Skaisgirys su žmona Vaida.
Liną ir Agnetą Kleizas sveikino (iš kairės): Jonas Valančiūnas su žmona Egle, Mindaugas Katelynas su žmona Ugne ir prodiuseris Rolandas Skaisgirys su žmona Vaida.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 29, 2014, 6:57 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 9:35 AM

Jonas Valančiūnas, Kšyštofas Lavrinovičius, Mindaugas Katelynas, Steponas Babrauskas, Mindaugas Lukauskis, Povilas Čukinas – įdomu, kaip sekmadienio vakarą, po galingų fiestų, jie sužaistų rungtynes... Dera nepamiršti ir prodiuserio Rolando Skaisgirio, taip pat įveikusio krepšinio karjeros laiptus.

Pirmu smuiku grojo Linas Kleiza, birželio 28-ąją prisiekęs prieš Dievą savo žmonai Agnetai Karalevičiūtei Šešuolėlių dvare. Ši pora susituokė dar metų pradžioje, bet vasarą stojo puikus metas sudėti taškus ant „i“ - iškelti puotą brangiems žmonėms.

Lietuvoje būta net ir užsieniečių krepšininkų vestuvių: Trakuose latvis krepšinio treneris Sandis Buškevicas vedė garsaus dirigento dukrą pianistę Rūtą Rinkevičiūtę.

Tad 2014-ųjų, dar vadinamų – Šeimos – metų, vasara greičiausiai verta įrašyti į krepšinio istoriją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.