Kyla nauja Rinkevičių šeimos gražuolė žvaigždė?

„Kas ši gražuolė?“ - klausė ne vienas svečias ir praeivis, birželio 28-ąją prie Trakų bažnyčios išvydęs septyniolikametę Danielę Rinkevičiūtę.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 29, 2014, 12:20 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 9:49 AM

Skvarbių akių juodaplaukė – garsios Lietuvos valstybinio simfoninio orkestro dirigento Gintaro Rinkevičiaus šeimos atžala.  „Graži? Gal kad pasidažiusi..." - kukliai komplimentą dėl dukters priėmė jos mama Donata Rinkevičienė.

Danielė Trakuose, Švč. Mergelės Marijos Apsilankymo bažnyčioje, sukosi rūpindamasi vyriausios G.Rinkevičiaus dukters Rūtos Rinkevičiūtės vestuvėmis - ji prisiekė meilę profesionalios krepšinio komandos treneriui latviui Sandžiui Buškevicui.

Danielė, Rūtos sesuo Saulė ir dar trys Rinkevičių atžalos – Ieva, Laura Marija ir Marius – barstė jauniesiems rožių žiedlapius po kojomis, bėgiojo nešiodami reikalingas šventei smulkmenas.

Danielė – būsima dvyliktokė. Įspūdinga išvaizda akina klausti merginos, ar tik nesirinks aktorės kelio kaip ir mama.

Tikrai taip – tokių minčių gražuolė turi. Nuo pat vaikystės ji dainuoja ir groja retu merginai instrumentu obojumi.

„Svajojau tapti operos dainininke, tad obojų pasirinkau, kad išmokčiau tinkamai kvėpuoti. Vis dėlto dainavimas – gal labiau pomėgis, svajoju apie aktorystę“, - ateities planus atskleidė Danielė.

Ji ne tik stropiai grindžiasi sau karjeros kelią į ateitį – mergina moka ir puoselėti savo išvaizdą. Mergina buvo taip puikiai pasidažiusi, kad sulaukė ir komplimentų iš tų viešnių, kurios į tai atkreipė dėmesį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.