Agnei Jagelavičiūtei – aštrus Simonos Milinytės atkirtis

Pirmadienio rytą Agnės Jagelavičiūtės „Facebook“ paskyroje virė naujos aistros. Vos praėjusią savaitę per dantį patraukusi grupės „Naujosios pupytės“ narę Vitą Pliadytę-Jakutienę, įžymi stilistė ir kostiumų dizainerė rado naują auką – šį kartą nepasisekė Holivude įsikūrusiai atlikėjai Simonai Milinytei. Tiesa, Simonai Agnės kritika pro akis nepraslydo – ši nusprendė duoti atkirtį.

Agnei Jagelavičiūtei – aštrus Simonos Milinytės atkirtis.<br>„Facebook“ nuotr.
Agnei Jagelavičiūtei – aštrus Simonos Milinytės atkirtis.<br>„Facebook“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 30, 2014, 10:56 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 8:50 AM

Pirmadienio vakarą 18-metė S.Milinytė „Facebook“ paskyroje išreiškė savo požiūrį dėl A.Jagelavičiūtės kalbų:

„Agnė šiuo metu nori eiti į viešumą „stumdama“ ant kitų. Dėmesio stoka. Ji buvo be galo įžymi, tada dingo, o dabar juk reikia kažkaip išlįsti pasiviešinti. Kiek girdžiu, ji „stumia“ ant visų. Liūtauras (red. past. Liutauras Salasevičius) jai irgi labai neįtiko, kiek matau. O rengiuosi, kaip rengiuosi. Mes kiekvienas turim savo pasirinkimą. Kažkokia įsivaizduojama „stilistė“ man tikrai negali aiškinti, kaip rengtis. Tam turiu žmones Holivude. Kai ji čia bus – tegul rengiasi kaip nori! Bando feniksas iš pelenų pakilt. (red. past. kalba taisyta)

Bet juk Agnė yra ideali, gali kritikuoti visus!”, - ironiškai pridūrė jaunoji atlikėja.

Primename, kad aistros ėmė virti po to, kai pirmadienio rytą socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje Agnė pasidalijo savo įžvalgomis apie itin atvirą 18-metės suknelę, kurią ši vilkėjo per labdaringą renginį, skirtą leukemija ir limfoma sergantiems asmenims remti.

Prie nuotraukos stilistė parašė: „Ilgai nieko nesakiau apie šitos panelės aprangą, nes manau, kad vaikai nekomentuojami. Patyčios yra netoleruotinos, bet, kaip sakė Tadas Vidmantas, pašaipų žmogus prisiprašo. Kaip, kad nuosekliai, kasdien, daro šita mergaitė.

Kiek esu girdėjus, ji turi mamą, tai ar ne laikas mamai paaiškinti dukrai, kas yra elementarus, pakenčiamas skonis, jei žmogus kovoja už viešumą? Kas, jei ne mama, atsargiai dukrai turi pasakyti, kad ji vis dar tas ančiukas, o ne gulbė? Galų gale užsakykite vaikui nors „Panelę“, jei iki „Vogue“ dar toli.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.