Dainininkė Violeta Tarasovienė dabar ir prieš 10 metų

Dainininkė Violeta Tarasovienė dabar ir tuomet, kai dar buvo Riaubiškytė, keitėsi ne itin pastebimai. Scenoje moteris visada žėrėjo įspūdingais kostiumais, tiesa, anksčiau jie buvo kur kas atviresni ir seksualesni. Ištekėjusi už atlikėjo Viliaus Tarasovo ji renkasi elegantiškesnius ir ne tokius atvirus drabužius.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 1, 2014, 8:43 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 8:41 AM

Gyvenime, o ne scenoje, Violeta išlieka paprasta – ją galima išvysti ir be makiažo, ir surištais plaukais. Moters šukuosena visus 10 metų išliko panaši – šviesius plaukus ji kartais susigarbanoja, tačiau nei kirpčių, nei trumpos šukuosenos nenešiojo. 2005-aisiais Violeta plaukus buvo nusidažiusi ugnine spalva, bet tuoj pat vėl tapo blondine. 

Su sutuoktiniu Viliumi persikėlusi gyventi į Klaipėdą ir dvi dukras auginanti moteris sostinėje vykstančiuose renginiuose – retas svečias. Tačiau uostamiesčio šventėse kartais ją galima išvysti. Dažniausiai ji dėvi laisvalaikio stiliaus patogius drabužius, o scenoje – elegantiškas sukneles, dažnai renkasi juodą spalvą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.