S. Milinytė išsižadėjo Lietuvos po ginčo su A. Jagelavičiūte

Pirmadienį įsižiebė konfliktas tarp aštrialiežuvės stilistės Agnės Jagelavičiūtės ir karjerą Holivude pradedančios dainininkės Simonos Milinytės. Stilistė negailestingai sukritikavo atvirą merginos suknelę, o jai pritarė galybė komentatorių. Nuolat kritikuojamai Simonai trūko kantrybė ir ši pareiškė išsižadanti Lietuvos.

Simona Milinytė.<br>M.Patašiaus nuotr.
Simona Milinytė.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 1, 2014, 12:40 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 8:22 AM

Tėvynės ir visko, kas lietuviška, S.Milinytė išsižadėjo socialiniame tinkle „Facebook“.

„Tai – mano PASKUTINIS įrašas apie lietuvius. Daugiau jokių interviu. Daugiau nė vieno lietuviško žodžio. Man gana. Tai labiausiai nekenčianti tauta, kokią aš esu mačiusi. Daugiau neduosiu interviu šia kalba ir neturėsiu su ja nieko bendro. Jokia kita tauta pasaulyje taip nekenčia savo žmonių, kaip lietuviai. Jūs galite nekęsti vienas kito, o man jau gana. Iki! (vertimas, – red. pastaba)“, – savo paskyroje angliškai pasirašė Simona.

Keli jos gerbėjai pabandė atvesti merginą į protą, tikindami, kad ji dar pasigailės šių žodžių, kad vieną dieną grįš į tėvynę. Tačiau S.Milinytei tai nė motais. Mergina patikino, kad jei paliks JAV, apsigyvens bet kokioje kitoje valstybėje, tik ne Lietuvoje. Ji įsitikinusi, kad net Aliaska yra tinkamesnė vieta gyventi už Lietuvą.

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad nė 11 klasių nebaigusi S.Milinytė šiuo metu apsigyveno Kalifornijoje. Nuo rudens Los Andželo kino mokykloje lietuvė studijuos kino režisūrą ir aktorystę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.