Seksualioji Monika Šalčiūtė gražinasi net būdama po vandeniu

Televizijos projekte „Šuolis“ dalyvavusiai Monikai Šalčiūtei projektas buvo virtęs kone tikru košmaru. Seksualioji mergina jau buvo prisipažinusi, kad bijo šuolio į vandenis. Tačiau šįkart Monika nusprendė savo gerbėjams įrodyti, ką ji gali ir visas savo baimes nugalėjo naujoje laidoje „Monikos kokteilis +“.

Monika Šalčiūtė pademonstravo įspūdingą krūtinę vandens ir pramogų parke.<br>V.Balkūno nuotr.
Monika Šalčiūtė pademonstravo įspūdingą krūtinę vandens ir pramogų parke.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 1, 2014, 1:57 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 8:20 AM

„Kadangi lauke nekoks oras, o vasarą visi atostogauja, šiandien mes pramogausime vandens pramogų parke. Čia manau bus ne ką prasčiau negu lauke, nes čia yra karšti gelbėtojai, daug žmonių, gera nuotaika ir vanduo“, - rožiniu maudymosi kostiumėliu pasipuošusi kalbėjo Monika.

Koketiškai savo seksualumą demonstravusi Monika, iškart nėrė it žuvis į vandenį ir viliojo gerbėjus tobulo kūnu. Tačiau mergina nusprendė, kad reikia išbandyti ką nors ekstremalesnio ir pasirinko čiuožimą nuo kalnelių.

„Nežinau galbūt šiek tiek bijau, nes nuolat nusitarkuoju užpakalį ar susitrenkiu galvą, tikiuosi šįkart taip nenutiks. Kadangi dar filmuos, tai žinote – nėra lengva“, kiek nervindamasi šypsojosi seksualioji mergina.

Kol Monika su gelbėjimosi ratu leidosi ekstremaliaisiais kalneliais, spėjo ir pasigražinti. Nejučia išsitraukė veidrodėlį ir grožėjosi savimi.

Sėkmingai nusileidusi nuo kalnelio Monika pasišovė išbandyti anot jos pati baisiausią ir ekstremaliausią kalnelį, tad po jo merginai trūko tik gero masažo.

„Labai smagiai praleidau laiką, patyriau daug nuotykių, buvo lsmagu, labai patiko kai kurie kalneliai - kaip jūs ir matėte iš mano emocijų. O dabar po visų pramogų, nuovargio ir išnaudotos energijos atėjau į masažo kambarį atsiplaiduoti“, - pusnuogė ant masažo stalo seksualiu balsu kalbėjo mergina.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.