Slapti Lino Kleizos ir jo išrinktosios Agnetos vestuvių kadrai

Nors praėjusį šeštadienį, birželio 28-ąją, įvykusios krepšininko Lino Kleizos ir jo išrinktosios Agnetos vestuvės itin slaptos, lrytas.lt pavyko gauti keletą nuotraukų iš Šešuolėlių dvare vykusios puotos. Šventė vyko dvi dienas.

Slapti Lino Kleizos ir jo išrinktosios Agnetos vestuvių kadrai.
Slapti Lino Kleizos ir jo išrinktosios Agnetos vestuvių kadrai.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 2, 2014, 7:16 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 7:54 AM

Pirmąją dieną Agneta buvo pasipuošusi vintažinio stiliaus balta nėriniuot suknele. Ją moteris įsigijo užsienyje, greičiausiai norėdama apsidrausti nuo informacijos apie vestuves nutekėjimo. Apsaugos darbuotojai tikrino visus apie 80 svečių, atvykusių pasveikinti jaunųjų į Šešuolėlių dvarą.

Antrą dieną jaunąją Kleizienę irgi papuošė ne lietuvių kūrėjas, o mados namai  Chanel". Tai buvo trumpa rausva suknelė. Vakarą vedė aktorė Nijolė Narmontaitė. Svečius linksmino atlikėja Augustė Vedrickaitė. Visai puotai dirigavo vestuvių planuotoja Laura Vagonė.   Agneta jau gerą pusmetį yra Kleizienė - jiedu su Linu susituokė metų pradžioje. Bet artimųjų ir draugų nepaliko be puotos.

Graži mergina 2005 metais puošė „Olialia” mergaičių kalendoriaus viršelį, daug kas prisimena ją kaip dailią lietuvaitę, vilkinčią tautiniais drabužiais – toks jos įvaizdis buvo panaudotas reklaminiuose klipuose.

  Artimus ryšius Agneta ir Linas užmezgė 2011 metų vasarą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.