Dukrytę Elzę auginanti R. Šakalytė-Jakovleva grįžta į televiziją

Jau šį sekmadienį, liepos 6-ąją, Mindaugo karūnavimo dieną, televizija TV3 šeštą kartą tradiciškai kviečia susiburti ir visiems drauge sugiedoti „Tautišką giesmę“. Šiemet Lietuvos himnas TV3 eteryje skambės tiesiogiai ne tik iš Vilniaus Vinco Kudirkos aikštės, bet ir nuo Palangos Birutės kalno.

Žurnalistai Viktoras ir Renata Jakovlevai rudenį susilaukė dukters.<br>V.Balkūno nuotr.
Žurnalistai Viktoras ir Renata Jakovlevai rudenį susilaukė dukters.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-07-03 12:52, atnaujinta 2018-02-12 06:47

Specialios tiesioginės transliacijos pradžia – 20.50 val. Šia svarbia proga į ekranus sugrįžta viena mylimiausių televizijos laidų vedėjų – Renata Šakalytė-Jakovleva.

Ji į tiesioginį eterį vienam kartui grįžta iš motinystės atostogų. Lapkričio pabaigoje Renatai ir jos vyrui žurnalistui Viktorui Jakovlevui gimė dukra. Pirmagimę pora pavadino Elze.

„Pasiūlymas vesti šį ypatingą renginį mane nustebino ir labai maloniai paglostė širdį. Jaučiuosi nepamiršta, reikalinga – tikiuosi, tokius pačius jausmus keliu ne tik kolegoms, bet ir žiūrovams“, – sako R.Šakalytė-Jakovleva. „Liepos 6-osios tradicija giedoti visiems drauge himną – mano akyse užaugęs kūdikėlis! Jis gimė prieš penkerius metus. Nuo tada kone kasmet su vis kitu scenos partneriu kviesdavau visus lietuvius kartu giedoti „Tautišką giesmę“. O su Mindaugu Rainiu tai darysiu pirmąsyk – niekad nesame drauge vedę renginio. Nors ir jaudinuosi (vis dėlto beveik metus nesirodžiau eteryje), tikiu, jog viskas bus gerai ir į V.Kudirkos aikštę Vilniuje susirinks daugybė žmonių pasveikinti vieni kitų himno giedojimu!“ – sako R.Šakalytė-Jakovleva. Renata himną gieda ant scenos kone kasmet: „Tai išties labai graži tradicija – būtina ją tęsti ir perduoti ateities kartoms. Apskritai tradicijos, kurios vienija visus tautiečius, kad ir kur jie gyvena, kad ir kokie skirtingi, yra labai reikalingos – juk mūsų tiek nedaug belikę, tad stenkimės būti vieningi, ir ne tik liepos 6-ąją!“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.