„Mochito“ dainininkių futbolo simpatijas išduoda jų veidai

Brazilijoje vykstantis pasaulio futbolo čempionatas nepaliko abejingų ir grupės „Mochito“ merginų. Jos su nekantrumu laukia pusfinalio rungtynių, kuriose pasirodys mėgstamiausios merginų komandos.

„Mochito“ pasipuošė mėgstamų komandų spalvomis.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
„Mochito“ pasipuošė mėgstamų komandų spalvomis.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-07-08 18:34, atnaujinta 2018-02-12 03:27

Pasirodo, puikiai sutariančios grupės narės šįkart serga už skirtingas komandas. Abi jos – iš Europos. Gabija palaiko antradienį su brazilais susitinkančius vokiečius, o Justina nekantriai laukia trečiadienio Olandijos ir Argentinos varžybų.

Laukdamos varžybų merginos nutarė papuošti savo veidus mėgstamų komandų spalvomis. Vėliavos bei Brazilijos čempionato atributika nutūpė ir ant merginų nagų.

Antradienį Justina palaikys savo kolegės mėgstamą Vokietijos komandą, o trečiadienį Gabija kartu sirgs už olandus, tačiau jeigu abi komandos atsidurs finale, grupės „Mochito“ narės bijo, jog draugystę teks atidėti į šalį.

„Galbūt grupė ir neiširs, tačiau varžybas tokiu atveju tikrai stebėsime atskirose kompanijose. Kol kas esame draugės, bet tik kol kas“, – juokėsi Gabija ir Justina.

Gabija teigė palaikanti Vokietijos komandą, nes pernai keliavo po šią šalį ir ją tiesiog įsimylėjo. Jai patinka šios šalies žmonių tvarka ir drausmė. Būtent tokia ir yra Vokietijos komanda. Ji labiausiai palaiko Vokietijos rinktinės žaidėją Miroslavą Klose ir tikisi, kad šis taps rezultatyvumo rekordininku.

Justiną olandai žavi savo polėkiu ir puolimu. „Futbole svarbiausia įvarčiai, o olandai stengiasi jų kuo daugiau įmušti“, – sakė Justina. Be to, ji žavisi ir šios rinktinės žaidėju Robinu van Persie.

Ir šio vakaro rungtynių, kurias ketina stebėti su didele kompanija, metu merginos liks ištikimomis gerbėjomis. Justina, nors ir palaikys Gabijos pusę, savo veido Vokietijos spalvomis nedabins ir liks ištikima olandams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.