Susižadėjo Lietuvos krepšinio rinktinės masažistas Aidas Buzelis

Vienas po kito amžiną meilę savo svajonių merginoms prisiekę Lietuvos krepšininkai Jonas Valančiūnas ir Linas Kleiza perdavė estafetę savo geram bičiuliui ir kolegai, nacionalinės krepšinio rinktinės masažistui Aidui Buzeliui.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 8, 2014, 3:02 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 3:39 AM

Čikagoje gyvenantis lietuvis praėjusį savaitgalį pasipiršo savo ilgametei širdies draugei ir trijų vaikų mamai Kristinai Jankauskaitei.

Legendinio televizijos komentatoriaus, buvusio Kauno „Žalgirio“ krepšininko Petro Buzelio ir garsios rankininkės, dukart Europos čempionių taurės laimėtojos Elenos Buzelienės sūnus Aidas ne vieną sezoną žaidė Kauno „Atleto“, Vilniaus „Sakalų“, kitose ekipose. Prieš daugiau nei 10 metų jis persikėlė gyventi į Ilinojaus valstiją, Čikagą, ten dirba manualinės terapijos klinikoje. 2008 - 2013 metų vasaras A.Buzelis skyrė Lietuvos vyrų krepšinio rinktinei.

Grožio industrijoje Jungtinėse Valstijose sėkmingą karjerą vykdanti K.Jankauskaitė su A.Buzeliu susipažino Kaune, studijuodama Lietuvos sporto universitete. Tačiau šeimą kurti jiedu pradėjo jau apsigyvenę už Atlanto. Lietuvių pora susilaukė trijų vaikų - Sofijos Petros, Mato ir Vinco Juozo.

A.Buzelis su kitomis krepšinio pasaulio garsenybėmis - J.Valančiūnu ir L.Kleiza bičiuliaujasi ne tik rinktinės darbymečiu. Draugiškus santykius jie palaiko ir gyvendami toli nuo Tėvynės. Krepšininkams suskambę vestuvių varpai, ko gero, įkvėpė ir Aidą ryžtis romantiškam žingsniui.

Pirmą kartą A.Buzelis K.Jankauskaitei piršosi jau prieš dešimtmetį, bet tąsyk mergina neskubėjo priimti jo pasiūlymo. Šįkart, pasak porai artimų šaltinių, Kristina priėmė originalų sužadėtuvių žiedelį ir savo vaikų tėvui ištarė išsvajotąjį „Taip“.

J.Valančiūnas su savo išrinktąja Egle ir L.Kleiza su mylimąja Agneta vestuves atšoko praėjusį birželį. Kada įvyks A.Buzelio ir K.Jankauskaitės vestuvės, kol kas dar nėra žinoma, tačiau sužadėtinių draugai tikisi, kad jau kitą vasarą jiedu žengs prie altoriaus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.