Sužadėtiniai D. Zvonkus ir K. Nemycko pasiryžę išbandymams

Vasaros karščiu alsuojantį ketvirtadienį restorane ant vandens „Bora Bora“ pristatytos į 1000 kilometrų lenktynes po poros metų pertraukos sugrįžtančios LNK žvaigždžių lenktynės.

Katažina Nemycko ir Deivydas Zvonkus.<br>Organizatorių nuotr.
Katažina Nemycko ir Deivydas Zvonkus.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 10, 2014, 5:09 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 2:05 AM

Reginio vedėjai Asta Žukaitė ir Tomas Langvinis pristatė būsimųjų lenktynių dalyvius, kurie patys į ežero pakrantę atvairavo naujintelaičius „Mini Cooper S Countryman“ ir „Mini Cooper S Paceman“ automobilius, su kuriais jie sieks pergalės klasikinėje trasoje ir kurių ratus suka po 184 AG pajėgumą išvystantys jėgos agregatai.

1000 km lenktynių spaudos centro vadovas Juozas Mažeikis supažindino su šių lenktynių istorija ir nugalėtojais, kalbino būsimųjų varžytuvių dalyvius.

Šiemet lenktynėse savo jėgas išbandys LNK žinių vedėja Agnė Zacharevičienė, būsima Zvonkų pora – „Lietuvos balso“ mokytoja Katažina ir kompozitorius Deivydas, TV laidų vedėjai Gintarė Gurevičiūtė, Rolandas Vilkončius ir Ieva Stasiulevičiūtė, „radistai“, būsimo LNK superšou „Norim dar“ vedėjai Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius.

Kaip juokavo organizatoriai, kelis kartus prodiuseris D.Zvonkus šiose lenktynėse būdavo pirmas prieš finišą, tačiau nugalėtojo vieta pasidžiaugti dar nespėjo.

„Vairą patikėsiu Katažinai, o aš būsiu atsakingas už psichologinį smurtą konkurentams, kad niekas neaplenktų“, – tvirtino D.Zvonkus.

K.Nemycko juokavo, kad su tokiu psichologu šiose lenktynėse jai neiškilsią jokių problemų.

Radistai tikino, kad pergalės pamatas – geri pietūs ir kvietė visus vaišintis jų grilio gaminiais ir šaltais kokteiliais.

A.Zacharevičienė bene didžiausiu pasirengimu būsimoms žvaigždžių lenktynėms laiko vasaros pradžioje finišavusį tarptautinį žurnalistų ralį, kuriame ji debiutavo ir užėmė 35-ąją bendrosios įskaitos vietą tarp pusšimčio dalyvių, o savo automobilių klasėje, kur varžėsi 10 dalyvių, ji finišavo septinta.

16 metų vairuotojos stažą turinčios moters nuomone, debiutantei - tai visai neblogas rezultatas: „Nemoku apsakyti, kokie jausmai užplūsta stovint prie starto linijos. Viduje viskas užverda, emocijos plūsta per smegenis. Žodžiu, tiek adrenalino, kiek patyriau šiame ralyje, tiesioginiame eteryje niekada dar neteko patirti!“

Iš šiemetinių dalyvių sąrašo didžiausią tokių lenktynių patirtį turi R.Vilkončius, kuriam 2010 metais yra pavykę laimėti lenktynes. Beje, šiemet TV žvaigždės 1000 km lenktynių programoje tarpusavyje varžysis jau šeštą kartą, o be R.Vilkončiaus atskirais metais lenktynes yrą laimėję Karina Krysko, Daiva Tamošiūnaitė, Tomas Ališauskas ir Kristina Navickaitė - Tina.

Ne tik LNK žvaigždžių varžytuvėmis, bet ir pagrindiniais visų 1000 km lenktynių Palangoje esminiais momentais, įvykiais užkulisiuose būtent šios televizijos pagalba galės gėrėtis net ir tie žiūrovai, kurie negalės lenktynių dienomis apsilankyti kurorte.

1000 km lenktynių dieną LNK tiesiogiai transliuos lenktynių startą. Valandinėje transliacijoje galėsime gėrėtis lenktynių pradžia, kuri būna visada labiausiai intriguojanti ir kurioje neretai paaiškėja favoritai.

Koncerto vedėjas – dar vienas pramogų pasaulio liūtas Arūnas Valinskas, o baigiamajame koncerte visus jį žiūrėsiančius linksmins „69 danguje“, „Pop Ladies“, Irūna, „Naujosios Pupytės“, „4Roses“, „Magnit“, Birutė Petrikytė, Vaidas Baumila, Aistė Pilvelytė, Ilja Aksionovas, „Studentės“, Vaida Genytė, Evelina Sašenko, Ruslanas Kirilkinas, Inga Valinskienė, Rytis Cicinas ir kiti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuvos narystės NATO metinės – ar iššūkių daugiau?