Talentingų lietuvių šokėjų talentas pastebėtas ir svetur

Pagal merginų „City Dance Divas“ ir talentingojo choreografo Alberto Lagunovičiaus sukurtą vaizdo įrašą, šokio žingsnelio judesių galės mokytis ir užsienis. Internete jau žaibiškai plinta vaizdo įrašas, kuriame Lietuvos šokėjai atlieka šokį pagal žinomos JAV aktorės, modelio ir moterimi mėgstančio persirenginėti RuPaul dainą „Sissy That Walk“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-07-15 18:08, atnaujinta 2018-02-11 23:17

Merginų grupės trenerė Sandra Saikauskaitė tikino, kad visa grupė atsibudusi ryte negalėjo patikėti tuo, ką išvydo – tik vakar pasidaliję vaizdo įrašu, šiandien jau galėjo džiaugtis įvertinimu ir puikiomis peržiūromis.

„Vakar įkėlėme vaizdo įrašą į „Youtube“, o šiandien atsikėlę pamatėme, kad peržiūros stipriai šoktelėjo į viršų – mumis susižavėjo užsienio portalas „dragaholic.com“. Po vaizdo įrašu sulaukėme padėkos, o portale sulaukėme komplimentų ir vaizdo įrašo pasidalijimų - mums tai didelis įvertinimas, tuo labai džiaugiamės“, - įspūdžiais dalijosi Sandra.

Kaip pasakojo šokėja S. Saikauskaitė, šokio mintis kilo choreografui Albertui Lagunovičiui.

„Jis nusprendė sukurti ir patalpinti šokio vaizdo įrašą internete. Į komandą pasikvietė mane ir mano merginas – „City Dance Divas"- daugkartines salsos čempiones, Vidą Kužavinytę – sportuojančią ir šokančią daug metų, kuri būdama garbingo amžiaus yra pavyzdys visiems, jog gyvenimu reikia džiaugtis. Maksimas Tarelkinas rūpinosi makiažu ir plaukais, o kostiumais, aksesuarais, filmavimu ir video montažu rūpinomės patys“ , - pasakojo S.Saikauskaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.