Zvonkų vestuvėse Oksana Pikul-Jasaitienė užgožė jaunąją?

Apie šiltas, jaukias ir meilės kupinas Katažinos ir Deivydo Zvonkų vestuvės kalbos sklis dar ilgą laiką. Tačiau viena aktualiausių šiandienos temų – jaunųjų bei vestuvių ceremonijos svečių įvaizdis. Savo nuomonę šiuo klausimu pareiškė ir stilistė Agnė Jagelavičiūtė, socialiniame tinklo "Facebook" paskyroje sukritikavusi Katažinos bičiulę Oksaną Pikul-Jasaitienę už nepagarbą jaunajai.

Zvonkų vestuvėse Oksana Pikul-Jasaitienė užgožė jaunąją?<br>T.Bauro nuotr.
Zvonkų vestuvėse Oksana Pikul-Jasaitienė užgožė jaunąją?<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 26, 2014, 10:17 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 5:15 PM

„Nenoriu aš čia nieko sakyti, bet kaip jaustis, kai draugytės suknytė 100 kartų... -esnė ir -esnė, nu ir -esnė... SIURPRIZAS!!!

O šiaip, labai rekomenduoju visada, einant į vestuves, perspjauti nuotakas ir vakaro programa garantuota, komentatoriams irgi džiaugsmas, ir draugystė sustiprėja“, – ironiškai susiklosčiusią situaciją pakomentavo Agnė, pridurdama, kad grupės „Naujosios pupytės“ narė ir krepšininko Simo Jasaičio išrinktoji per Zvonkų vestuves atrodė tiesiog tobulai ir netgi užgožė nuotaką. Po kurio laiko stilistė savo pasisakymą ištrynė ir jį pakeitė nauju.

„FAKTAS KAIP BLYNAS – susirinkus svečiams netaktiška draugė pražuvo minioje, tad išteisinta! Vestuvės su 16 nuotakų. Kažkas naujo ir netikėto!

Mielos www.stiliusos.lt klientės... NIEKADA nedėvėkite vestuvėse beveik baltų ar baltų drabužių. Nebent toks aprangos kodas ar nekenčiat nuotakos. Ir be išvedžiojimų“, – vėlų vakarą savo socialinio tinklo paskyroje paskelbė Agnė.

A.Jagelavičiūtei pritarė ir komentatoriai. Vieni stebėjosi, kodėl O.Pikul-Jasaitienė pasirinko tokio atspalvio suknelę, kiti lygino šiandieną atlikėjos vilkėtą suknelę su ta, kuria ji buvo pasipuošusi per savo vestuves su S.Jasaičiu.

Liepos 26-osios popietę O.Pikul-Jasaitienė į Medininkus atvyko pasidabinusi kūno spalvos suknele. Ilga suknia, išryškinanti nepriekaištingas moters kūno linijas, regis, tikrai nepaliko abejingų – vieni Oksaną gyrė už nepriekaištingą skonį, kiti – peikė už nepagarbą nuotakai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.