Gintaro Einikio žmona teisinasi dėl „mėlynės“ po akimi

Praėjusi Jūros šventė sudrumstė ramybę krepšininko Gintaro Einikio šeimai. Internete pasirodžius nuotraukai, kurią pamačius galėjo susidaryti įspūdis, kad G.Einikio žmona Jurgita po šventę vaikščiojo su mėlyne po akimi, moteris puolė neigti patyrusi smurtą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 28, 2014, 7:23 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 4:33 PM

Nuotrauka, kurioje J.Einikienė atrodė lyg būtų su mėlyne po akimi internete pasklido sekmadienį. Apie tai pirmadienį parašė kai kurie naujienų portalai, pranešę įtartiną nuotrauką gavę iš savo skaitytojų. Jie esą stebėjosi, kad J.Einikienė po miestą vaikšto „pasipuošusi“ mėlyne.

Ši žinia nemaloniai nustebino Gintaro Einikio žmoną. Pirmadienį moteris socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbė savo nuotraukas ir taip įrodė, kad jokios mėlynės po akimi ji neturi.

„Jūros šventė. Pirmos foto mūsų darytos, o paskutinė žurnalisto fotošopas, kad eilinį sykį mane apšmeižti ir duot komentatoriams šunims palot, - parašė J.Einikienė.

Minėta nuotrauka, kuri nepatiko G.Einikio žmonai, po internetą klaidžiojo kur kas anksčiau, nei ji buvo publikuota viename naujienų portale. Gali būti, kad tariama mėlyne po akimi moteriai „atsirado", kai fotografavimo metu susidarė šešėlis.

Kalbas, kad Jurgita po miestą vaikščiojo sumušta galėjo paskatinti ankstesnės istorijos, kai krepšininko žmona skųsdavosi patyrusi sutuoktinio skundą, į namus kvietė policiją.

Praėjusių metų rudenį bendruoju pagalbos telefonu paskambinusi J.Einikienė drebančiu balsu maldavo apginti ją nuo smurto artimoje aplinkoje: „Greičiau atvažiuokite, girtas vyras vėl siautėja, kelia prieš mane ranką, gali ir užmušti“.

Tačiau po pusvalandžio, bendraudama su pareigūnais akis į akį, moteris, lyg pamiršusi savo žodžius, jokių pretenzijų nereiškė. J.Einikienei į pagalbą, regis, be reikalo skubėję pareigūnai ne juokais įsižeidė - apskundė ją vadovybei dėl melagingo pranešimo policijai.

Už melagingą pranešimą policijai J.Einikienė buvo nubausta 300 litų bauda.

Anksčiau pranešimais apie nebūtus įvykius policiją mėgdavo šokdinti G.Einikis. Kai kurių jo išgalvotų konfliktų scenarijai buvo itin šiurpūs - pareigūnai pirmiausiai skubėdavo į krepšininko ir jo gyvenimo draugės namus, nors iškvietimų dėl smurto šeimose niekada netrūksta.

„Atvažiuokite. Užmušiau bobą. Guli negyva. Reikia pagalbos. Kas skambina ? Citrinas...“, - prieš penkerius metus Klaipėdos policijos komisariato budėtojų budrumą mobiliuoju telefonu tikrino G.Einikis.

Viename interviu krepšininko žmona gailėjosi, kad ištekėjo už G.Einikio. Esą iš talentingo krepšininko jis pavirto valkata ir padugne.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.