Išsibarsčiusi žinių vedėjo G. Deksnio šeima susitiko Anglijoje

LNK žinių vedėjas Gintaras Deksnys visada svajojo pamatyti tokią Angliją, kokia ji yra jo garsinamuose britų detektyvuose. „Esu detektyvų fanatikas, dievinu Šerloką Holmsą, Erkiulį Puaro, o pastaruoju metu susižavėjau „Midsomerio žmogžudystėmis“, kurias, mano įgarsintas, rodo TV1. Labai norėjau pamatyti tikrąją Britaniją savo akimis“, - sako po kelionės sugrįžęs Gintaras.

G.Deksnys seniai svajojo pamatyti Didžiąją Britaniją.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
G.Deksnys seniai svajojo pamatyti Didžiąją Britaniją.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-07-30 16:19, atnaujinta 2018-02-11 15:29

LNK žinių vedėjas, aplankęs Londoną, keliavo po Anglijos provinciją, Kostvoldo regioną. Jis aplankė autentiškus, nedidelius, tipiškus angliškus miestelius.

„Grožėjomės akmeniniais namais, išpuoselėtais gėlynais, parkais, siaurais keliukais, avelių pulkais. Pasivažinėti tais vingiuotais keliukais – išvis kažkas nepaprasto. Aplankyti šį regioną man rekomendavo kolegė Lina (Lina Kairytė, LNK žinių vedėja). Galiu pasakyti, kad noriu grįžti dar kartą, nes liko daug nepamatyta“, - pasakoja LNK žinias vedantis žurnalistas G.Deksnys.

Po Angliją Gintaras keliavo su savo žmona Virginija ir sūnumi Simonu, kuris į Londoną atskrido iš Amsterdamo, Nyderlandų sostinėje vaikinas baigė pirmąjį ekonomikos mokslų kursą. „Buvo proga pagaliau su juo susitikti. Tiesa, dar vienas sūnus Lukas liko Lietuvoje, jam teko užduotis saugoti mūsų šuniuką, škotų terjerą Mikį. Sūnus po metų studijų ką tik grįžo iš Singapūro, čia išvyko mainų programos studijuodamas Glazge ekonomiką“, - apie po pasaulį išsibarsčiusią šeimą pasakojo Gintaras.

Londone Gintarui nekokį įspūdį padarė besikeičianti Londono panorama – šalia autentiškų pastatų nežabotai kyla stikliniai dangoraižiai, iš esmės keisdami šio unikalaus didmiesčio veidą. „Gidas pasakojo, kad princas Charlesas asmeniškai kreipėsi į arabų, rusų, kinų turtuolius, prašydamas nestatyti istoriniame Londone centre dangoraižių – mat žemės kaina Londone tokia, kad jas įperka tik užsienio milijonieriai“, - įspūdžiais apie autentišką ir besikeičiančią Britaniją dalinosi G.Deksnys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.