Kodėl D. Elzbergienei-Petrauskei vyras pripirko trumpų sijonų?

„Vyras pripirko trumpų sijonėlių – nežinau, kur juos reikės dėti“, – juokėsi modelių studijos „Mažoji mis“ įkūrėja Danutė Elzbergienė-Petrauskė (51 m.). Tarp Lietuvos ir Jungtinių Amerikos Valstijų daugiau nei metus gyvenanti moteris žodžių nerenka ir tiesiai sako, kad žaisti golfą sumanė iš neturėjimo ką veikti.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 31, 2014, 2:40 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 2:59 PM

Kaip ir viską savo gyvenime, Danutė ir šį sumanymą įgyvendino ramiai, be pastangų. Daugiau nei 20 metų po vyro žūties ji neieškojo kito mylimojo, ramiai sau gyveno, kol netikėtai likimas suvedė su Amerikoje gyvenančiu teisininku Raimundu Petrausku (69 m.). Tad atsidūrusi golfo lauke ji ne draskosi dėl gero rezultato, o mėgaujasi orais, gamta ir kava aikštyno restorane.

Nors Danutė puikiai atrodo, niekada nemėgo sporto ar eiti pasivaikščioti tiesiog šiaip. Dabar turi puikią dingstį save švelniai priversti pajudėti.

„Be to, žaidimo metu smagu su vyru pasišnekučiuoti. Tačiau Raimundas žaidimo jau sotus – golfu aktyviai mėgavosi prieš porą dešimtmečių.

Dabar vyrą kviečiuosi, kad pabūtų mano „caddy“ – žaidėjo pagalbininku, kuris nešioja lazdas, o Raimundas padovanojo labai geras „Callaway“ firmos ir pataria dėl žaidimo. Vertinu jo patarimus, kaip man stovėti, kurią lazdą rinktis – juk iš šalies geriau matyti. Be to, aš visuomet pametu savo smūgių skaičių, – užtat Raimundas stropiai skaičiuoja“, – pasakojo moteris.

Ji įgijo žalią kortelę – jos kai kuriuose klubuose prašoma, kad įsitikintų, jog išmanai golfo etiketą. Danutė tikisi žaidimu pasimėgauti Amerikoje, kai su vyru nuvyksta į namus Deivisberge, esančiame apie 80 kilometrų nuo Detroito.

Ir jau tikrai lazdos nedūlės kampe, kai pora ilsėsis Karibuose savo viloje Mergelių salyne esančioje Šventojo Kryžiaus saloje.

Galbūt aikštėje prasilenks su JAV viceprezidentu Joe Bidenu, kuris ten mėgsta ilsėtis su žmona Jill, – Danutė jau ne kartą matė šį aukštą politiką.

Elegantiško žaidimo virusu ji užkrėtė ir savo dukrą 26 metų modelių agentūros „Catwalk“ įkūrėją Ernestą. Padarė tai lengvai ir grakščiai, be jokių įkalbinėjimų – tiesiog gimtadienio proga padovanojo golfo lazdas.

„Dabar turiu žaidimo partnerę“, – džiaugėsi Danutė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.