Užvirė kova dėl M.Kvietkutės-Šedžiuvienės suknelės už 1500 litų

Grupės „Pop Ladies“ narė Monika Kvietkutė-Šedžiuvienė pardavinėja suknią, kurią vilkėjo per Deivydo ir Katažinos Zvonkų vestuves vos prieš savaitę. Ilgą, raudonomis aplikacijomis ir nėriniai puoštą suknią specialiai Monikai pasiuvo mados namų „Inži“ įkūrėja Ingrida Žitkuvienė.

Monika Kvietkutė-Šedžiuvienė pardavinėja suknią, kurią vilkėjo per Deivydo ir Katažinos Zvonkų vestuves.<br>T.Bauro nuotr.
Monika Kvietkutė-Šedžiuvienė pardavinėja suknią, kurią vilkėjo per Deivydo ir Katažinos Zvonkų vestuves.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 1, 2014, 5:27 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 2:21 PM

Už dizainerės kurtą suknią Monika prašo nei daug, nei mažai – 1500 litų.

„Parduodu suknelę, nes pati antrą kartą, manau, nebeapsivilksiu, o gaila tokį grožį pasidėti į spintą. Ją parduosiu ir leisiu pasidžiaugti kitoms“, – naujienų portalui lrytas.lt sakė M.Kvietkutė-Šedžiuvienė.

Specialiai Deivydo ir Katažinos vestuvėms suknią siuvusis Monika patikino, kad suknelės stilistiką sugalvojo pati dizainerė. Atlikėjai I.Žitkuvienės idėjos patiko, tad jai neprieštaravo, nepaisant to, kad suknelė – visiškai nepraktiška.

„Tik įdėjus pranešimą, kad parduodu suknelę, iškart sulaukiau 20 laiškų. Vis dar plaukia laiškai – nori pervesti avansą ir panašiai, – M.Kvietkutė-Šedžiuvienė patikino, kad lietuvės visai nesibaimina pirkti jau dėvėtų ir net spaudoje išrodytų suknelių. – Kaip tik manau, kad yra labai daug norinčių pasipuošti šia suknele, nes ji išties labai graži.

Juk yra daug moterų, kurios nuomojasi sukneles ir nemato problemos. O ši suknelė – vienetinė. Be to, malonu kai suknelė buvo liaupsinama viešai.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.