Donato Motiejūno vakaras - ne su mylimąja, o su Monika Šalčiūte

Pramogų pasaulio žvaigždutė Monika Šalčiūtė laiko veltui neleidžia – šeštadienio naktį mergina sostinės klube „Disco 311 Buddha“ linksminosi šaunių vyrukų būryje. Dėmesį merginai rodė ne tik humoristas Mantas Ketleris, bet ir krepšininkas, NBA žvaigždutė Donatas Motiejūnas. Su abiem jais nusifotografavusi mergina savo šėliojimais pasidalijo socialiniame tinkle.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-08-02 16:32, atnaujinta 2018-02-11 14:03

Į Lietuvą iš Amerikos ruoštis pasaulio krepšinio čempionatui Donatas parskrido ne vienas - kartu atvyko ir jo širdies draugė iš Lenkijos šokėja Paulina Popek. Oro uoste tuomet sutiktas krepšininkas siekė išvengti aplinkinių dėmesio, tad laikėsi atstumo ir vaidino svetimus. Donatas ir Paulina susipažino krepšininkui žaidžiant Lenkijos „Asseco Prokom“ klube. 

Sostinės naktinio klubo lankytojai pasakojo, kad į klubą užsukęs krepšininkas D.Motiejūnas buvo tikra vakaro žvaigždė – aukštaūgis traukė ne tik M.Šalčiūtės, bet ir daugelio klubinėtojų dėmesį. Gausybė jų panoro įsiamžinti su krepšininku asmenukėse, o aukštaūgis mielai sutiko papozuoti.

Atsirado ir pyktelėjusių, kad paskutiniu metu neva prastokai krepšinio aikštelėje pasirodantis krepšininkas naktį laiką leidžia naktiniame klube, o ne ilsėdamasis savo lovoje.

Neseniai internete buvo paviešintos nuotraukos, kuriose M.Šalčiūtė Vilniaus centre užfiksuota meiliai bendraujanti ir besibučiuojanti su žaviu jaunuoliu.

O prieš kelias dienas socialiniame tinkle „Instagram“ M.Šalčiūtė pasidalino nuotrauka, kurioje ji įsiamžinusi su vaikinu. Nuotraukoje nepažįstamas vaikinas ją meiliai prisiglaudęs bučiuoja į į kaktą. Tiesa, mergina savo gerbėjams neatskleidė, kas yra naujasis išrinktasis. Net ir nuotraukoje matyti tik pusė vaikino veido.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.