Agneta Kleizienė parodė nuotakos suknią ir įspūdingą nuometą

Gražuolė krepšininko Lino Kleizos žmona Agneta savo socialinio tinklo paskyroje viešai pasidalino fantastiško grožio vestuvine nuotrauka. Juodai baltoje fotografijoje – laimingi jaunieji ir nuostabi jaunosios suknelė, prabangiai siuvinėtas nuometas ir laimė, spindinti akyse.

Agneta Kleizienė pasidalijo nuostabaus grožio vestuvių nuotrauka.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Agneta Kleizienė pasidalijo nuostabaus grožio vestuvių nuotrauka.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-08-04 22:47, atnaujinta 2018-02-11 13:20

Krepšininko ir Agnetos šventė vyko birželio 28-ąją akylai apsaugos saugomame Šešuolėlių dvare. Čia buvo įteisinta ir bažnytinė santuoka, o ceremoniją lydėjo šventinė puota. Tiesa, vėliau buvo svarstoma, kad santuokos sakramentas ne šventovėje negalėjo būti suteiktas.

29 metų krepšininkas ir trejais metais jaunesnė Ageta kartu yra nuo 2011-ųjų, jie gyvena užsienyje. Linas anksčiau žaidė Stambulo komandoje, o liepos pabaigoje krepšininkas pasirašė sutartį su Milano klubu.

Be to, Kleiziene Agneta tapo kur kas anksčiau – pora santykius įteisinusi jau kurį laiką. Birželį ir gimtąją Lietuvą jie pasirinko puošniai puotai su artimaisiais ir bičiuliais.

Kaunietė A.Karalevičiūtė, 2005 metais papuošusi „Olialia” mergaičių kalendoriaus viršelį, artimus santykius su Linu užmezgė 2011 metų vasarą.

Rudenį krepšininkui išvykus į NBA, poros draugystė esą nutrūko.

Taip 2012-ųjų kovą tvirtino L.Kleiza: „Mes jau seniai nebe kartu. Dabar visas mano gyvenimas skirtas krepšiniui. Kitos merginos neturiu.”

Bet 2012 metų rugpjūtį iš Londono olimpiados grįžtančio krepšininko Vilniaus oro uoste laukė būtent Agneta. Pora kartu gyveno ir didžiausiame Kanados mieste Toronte, kur lietuvių krepšininkas atstovavo NBA komandai „Toronto Raptors”.

Prieš kelerius metus kalbėdamasis su „Lietuvos rytu” Linas sakė tikįs, kad antrąją pusę atsiųs likimas. Tuomet dar vienišas krepšininkas tvirtino, jog sutikęs moterį širdimi pajus, kad tai ta vienintelė.

„Nesvarbu nei ūgis, nei figūra, nei akių ar plaukų spalva. Visa tai – paviršutiniški dalykai. Kiekviena moteris skirtingai ir savaip žavi.Tačiau svarbiausia – vidinis grožis. Kai moteris graži ne tik išore, bet ir vidumi, ji gali patraukti mano dėmesį”, – neslėpė L.Kleiza.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.