Sužalota G. Gutauskaitė ir toliau sieks „Mis Lietuva“ karūnos

„Mis Lietuva 2014“ grožio konkurso atrankoje griežta komisija kelialapį į finalą padovanojo raudonplaukei Gabrielei Gutauskaitei (20 m. ). Mergina tuomet visus pribloškė drąsumu, ekstravagantiškumu ir teigė, kad į grožio konkursą atėjo sulaužyti „gražuolės" stereotipą. Praėjus vos kelioms dienoms po atrankos, Gabrielė patyrė skaudžią nelaimę - stipriai susižalojo, tamsoje atsitrenkusi į visai nepastebimą vitrinos stiklą.

„Mis Lietuva2014“ finalininkė Gabrielė Gutauskaitė: „Kreiva nosis ir randuotos kojos retai kada tampa raktu į sėkmę“.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
„Mis Lietuva2014“ finalininkė Gabrielė Gutauskaitė: „Kreiva nosis ir randuotos kojos retai kada tampa raktu į sėkmę“.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Indrė Greizaitė

Aug 6, 2014, 7:24 AM, atnaujinta Feb 11, 2018, 12:53 PM

„Viskas nutiko netikėtai. Buvo tamsu, eidama į pastatą nepastebėjau, kad ten buvo stiklinė siena ir išdaužiau ją. Pamatyti to stiklo buvo neįmanoma, nes nebuvo pažymėtas jokiais skiriamaisisias ženklais, kaip to reikalauja taisyklės. Į įvykio vietą atvyko du greitosios pagalbos ekipažai ir po kelių akimirkų jau gulėjau ant operacinio stalo. Man lūžo nosis, veidą nusėjo mėlynės, o kojas stiklai taip supjaustė, kad sudėjus visus esančius randus, jie užima net septyniasdešimt centimetrų ilgį,“ - pasakojo G.Gutauskaitė.

Mergina yra dirbusi fotomodeliu su Roberto Cavalli, Ralph Lauren, Jimmy Choo ir kitais pasaulyje garsiais mados namais. Tačiau dabar Gabrielė nėra įsitikinusi ar tokia pati sėkmė jos laukia ir ateityje. Gabrielė nuolat konsultuojasi su medikais, kaip randus gydyti efektyviausiai.

„Randai puošia vyrus, mano karjerai jie, deja, bet nepadės. Iki konkurso finalo liko daugiau nei mėnesis, per tiek laiko randai turėtų sumažėti, tačiau kaip į juos žiūrės komisija – neįsivaizduoju. Pati rinkčiausi merginą be jokių defektų", - sakė finalininkė.

Mergina tikisi, kad neteks kojų maskuoti visą likusį gyvenimą.

„Žaizdos po truputį gyja, tačiau vis dar geriu nuskausminamuosius, nes yra daug pjautinių žaizdų ant kelių, o tai labai riboja mano judėjimą. Taip pat jaučiu skausmus veido srityje, sunku kvėpuoti, svaigsta galva“, - apie tai, kaip ji jaučiasi pasakojo mergina.

Visos finalininkės dalyvavo pirmoje fotosesijoje „Pix studijoje". Tarp gražuolių buvusi ir Gabrielė nuotraukose atrodo tikrai išskirtinai. Merginai stilistų sukurtas įvaizdis puikiai tiko, tačiau kojų žaizdas slėpė dideli pleistrai. Gabrielės paklausus, ar ji jautė diskomfortą, ji tik tik numojo ranka:

„Kitos merginos diskomfortą jautė kur kas labiau nei aš. Dabar galvoju apie tolimesnę karjerą... Juk kiekvieną dieną atsiranda vis jaunesnių ir gražesnių merginų. Kreiva nosis ir randuotos kojos - retai kada tampa raktu į sėkmę”, - sakė Gabrielė.

Kai įvyko nelaimė, Gabrielė viešėjo „Roko" sodyboje, kurios šeimininkai anot merginos vengia atsakomybės, teisindamiesi, kad vakarėlio metu buvo vartojamas alkoholis.

„Iškart kai tik buvau atvežta į ligoninę buvo patikrintas mano blaivumas. Rezultatas - nulis promilių.

Šiuo metu ieškau advokato, kreipsiuosi į teismą ir tikiuosi žala bus atlyginta", - situaciją komentavo Gabrielė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.