Niujorke apsilankiusi Neringa Šiaudikytė jį pamilo iš naujo

Tik ką iš atostogų Niujorke grįžusi grupės „Naujos pupytės“ narė Neringa Šiaudikytė laiminga. Jai šis miestas, kuriame lankėsi antrą kartą, paliko neišdildomą įspūdį.

N.Šiaudikytės atostogų Niujorke akimirkos.<br>Nuotr. iš asmeninio archyvo.
N.Šiaudikytės atostogų Niujorke akimirkos.<br>Nuotr. iš asmeninio archyvo.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 7, 2014, 8:14 AM, atnaujinta Feb 11, 2018, 12:17 PM

Galbūt tokia įspūdinga ši kelionė atlikėjai buvo ir todėl, kad buvo visai neplanuota. „Prieš penkerius metus gavau dešimties metų vizą ir keliavau aplankyti Niujorke gyvenančios tetos. Šį kartą kelionė buvo didžiulė staigmena, nes ją man padovanojo tėvai bakalauro baigimo proga”, – sakė N.Šiaudikytė

Tiesa, dėl įtempto koncertų ir darbų grafiko atlikėjo ten sau galėjo leisti praleisti vos devynias dienas. Nepaisant to, ji spėjo atsikasti vieno žavingiausių pasaulio miestų skonio.

„Apkeliavau visas žymias vietas autobusu, aplankiau Modernaus meno (MoMA) ir Metropoliteno muziejus, pastarajame gausu meno ir archeologijos eksponatų. Nuvykau iš arti apžiūrėti laisvės statulos, aplankiau Elio salą“, – įspūdžius vardijo N.Šiaudikytė.

Antrasis kartas Niujorke merginai paliko kur kas didesnį įspūdį nei pirmasis: „Šį kartą pasisekė dėl oro. Jis netrukdė mėgautis visais miesto malonumais – pradedant rytiniu bėgiojimu vandenyno pakrante ir baigiant muziejais.“

Pasak atlikėjos, Niujorke jai viskas teikė malonumą, bet labiausiai sužavėjo itin malonūs žmonės – vienas kitam šypsosi, sveikinasi.

„Šį kartą pajutau, jog galėčiau šiame mieste gyventi. Tai galimybių miestas, kuriame visi lekia, dirba, skuba kaip išprotėję. Tai man labai patiko, nes ir pati tokia esu, todėl jaučiausi visai ne kitokia nei bet kuris niujorkietis”, – šypsojosi N.Šiaudikytė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.