Žinomi žmonės turėjo galimybę pakeliauti po dar neragautą Aziją

Šiltą ketvirtadienio vakarą žinomi žmonės leido japonišku ritmu -  dalyvavo naujo rytietiško restorano atidaryme. Visiems svečiams buvo suteikta galimybė, nors ir trumpam, mintimis persikelti į septynias Azijos šalis: Japoniją, Kiniją, Korėją, Tailandą, Indiją, Vietnamą ir Malaiziją.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 7, 2014, 7:41 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 11:41 AM

Jauki atmosfera, puikus gitarų stygų virpinimas, azijietiški, dar neatrasti patiekalai - visa tai užbūrė vakaro svečius.

Vilniaus centrinėje universalinėje parduotuvėje, penktame aukšte, vyko azijietiškos virtuvės restorano tinklo „Manami“ atidarymas, čia pristatyti nuostabūs virtuvės šedevrai. Restorano atidarymas prasidėjo šiltais sveikinimais:

„Kas sakė, kad galima keliauti tik automobiliais ar lėktuvais? Juk tai galima padaryti tiesiog sėdint restorane", - kalbėjo vakaro vedėjas.   Tuomet, nieko nelaukiant, buvo atidengtas jaunosios menininkės Jolitos Vaitkutės trijų dalių paveikslas iš maisto. Jame puikavosi gervės, kurios simbolizavo restorano logotipą ir įkūnijo azijietišką virtuvę.

Vėliau vyko vasarinių japoniškų kimono madų šou. Kiekvienas japoniškas drabužėlis buvo pristatytas ir ,žinoma, papasakota jo istorija. Buvo galima išvysti ir romantišką japonišką šokį.

Į naująjį restorano atidarymą atvyko būrys svečių, tarp jų buvo galima išvysti Visvaldą Matijošaitį, kuris ir atidarė šį restoraną, Evaldą Šiškauskienę su sūnumi Mariumi, dainininkę Baibą Skurstenę su mylimuoju Mykolu Serdiuku, dizainerę Daivą Urbonavičiūtę, radijo laidų vedėją Ramintą Vyšniauskaitę ir daugelį kitų.

Gražiam vakarui įpusėjus, perkusijos virtuozas Pavelas Giunteris atliko japoniškus ritmus ir pakvietė visus nukeliauti svetur, pamilti dar neatrastas šalis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.