„69 danguje“ narės priverstos praleisti svarbias artimųjų datas

Nors dainininkų gyvenimas atrodo smagus, kitoje jo pusėje - ir liūdesio šešėlis. Grupės „69 danguje“ narė Ingrida Martinkėnaitė (35 m.) prisipažino, kad darbą su poilsiu suderinti sunku. Moteris kartu su grupės narėmis Nijole Pareigyte-Rukaitiene (29 m.) ir Karina Krysko-Skambine (33 m.) jau dešimtmetį vasaras skiria koncertams.

„69 danguje" narėms kai kada skauda širdį, kad artimiesiems laiko pritrūksta.<br>„Lietuvos ryto" archyvo nuotr.
„69 danguje" narėms kai kada skauda širdį, kad artimiesiems laiko pritrūksta.<br>„Lietuvos ryto" archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Indrė Greizaitė

2014-08-10 13:18, atnaujinta 2018-01-22 00:32

„Būna sunku, kai skambina bičiuliai ir savaitgaliais kviečia į vestuves, krikštynas, iškylas, į kurias mes taip norime! Bet, kad ir kaip būtų liūdna, mes atsiprašome ir nedalyvaujame. Tačiau prie to pripratome.

Mes su Karina ir Nijole ne tik draugės, bet save galime vadinti ir šeima. Būna, kad kartu kokią iškylą surengiame automobilyje ir mums būna be galo smagu. Žinoma, pasiilgstame artimųjų ir draugų, bet stengiamės poilsį suderinti su darbu.

Rugsėjo viduryje pirmą kartą keturioms dienoms vyksime į Norvegiją – ten koncertuosime tik vieną kartą, tad bus proga pakeliauti ir pailsėti. Tada skrisime į Ameriką, kur irgi planuojame gerai praleisti laiką“, – savo planais dalijosi Ingrida.

Moteris pridūrė, kad koncertuoti grupei patinka visuose miestuose ir miesteliuose, bet dabar daugiausia laiko praleidžia pajūryje – koncertuoja Palangos „Laukinių vakarų salūne“, Šventosios „Titanike“, Klaipėdos „Friedricho pasaže“ ir įvairiuose klubuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.