O. Pikul-Jasaitienei tenka koncertui persirengti ir automobilyje

Ką daryti vasarą – ilsėtis ar dirbti? Toks pasirinkimas net garsioms šalies dainininkėms negresia. Jos vasarą stengiasi suderinti malonumą su nauda.

Oksana Pikul-Jasaitienė spėja pasirūpinti savimi, karjera, bet svarbiausia - daug dėmesio skirti vyrui Simui.<br>L.Bartašiaus nuotr.
Oksana Pikul-Jasaitienė spėja pasirūpinti savimi, karjera, bet svarbiausia - daug dėmesio skirti vyrui Simui.<br>L.Bartašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-08-10 13:00, atnaujinta 2018-01-30 01:00

Grupės „Pop Ladies“ narė Oksana Pikul-Jasaitienė (30 m.) tikino, kad vasaros koncertai jos ir kitų grupės narių Natalijos Bunkės (31 m.), Katažinos Zvonkuvienės (34 m.) ir Liepos Mondeikaitės (24 m.) tikrai nevargina, tačiau jų tiek daug, kad net nesuskaičiuoja.

Moterys šią vasarą daugiausia laiko praleidžia koncertuodamos Palangos klube „Laukinių vakarų salūnas“. Oksana pasakojo, kad visada sulaukia daugybės gerbėjų, o pajūrio publika visas moteris žavi – nes čia žmonės atvyksta pailsėti ir atsipalaiduoti.

„Spėjame ir pakoncertuoti, ir pailsėti – visada viską suderiname. Žinoma, kartais sunku, kai per dieną turime daugiau koncertų ir reikia persirengti. Retsykiais tai tenka atlikti net automobilyje, bet kai labai nori, viską gali suspėti ir tai paversti didele švente bei poilsiu“, – šypsojosi O.Pikul-Jasaitienė.

L.Mondeikaitė pajūryje jaučiasi lyg namuose – visą vasarą ji gyvena Klaipėdoje pas tėvus, tačiau be mylimojo Evaldo Norkevičiaus (27 m.) – jis liko Vilniuje. Pora susitinka tuomet, kai tik abu randa laisvą minutę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.