Atlikėjas Martynas Kavaliauskas Vokietijoje ilsėjosi su mylimąja

Martynas Kavaliauskas tarp įtempto koncertų grafiko nusprendė savaitę pailsėti svečioje Europos šalyje. Nenorėjęs rinktis kelionės į šiltas vietas, nusprendė leistis į kelionę automobiliu po Europos miestus. Keliavo dviese su savo mylimąją Rusne.

M.Kavaliauskas su drauge norėjo aplankyti ne tik didžiuosius Vokietijos miestus, tačiau ir mažesnius miestelius.<br>Asmeninio albumo nuotr.
M.Kavaliauskas su drauge norėjo aplankyti ne tik didžiuosius Vokietijos miestus, tačiau ir mažesnius miestelius.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 12, 2014, 8:57 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 3:29 AM

Užuot rinkęsi populiariuosius Prancūzijos Provanso, ar Italijos pietų miestelius, pora sumanė vykti į kiek mažiau populiarią kelionę po Vokietijos Šiaurę, mat ten nebuvo lankęsi, o norėjo aplankyti ne tik didžiuosius Vokietijos miestus, tačiau ir mažesnius miestelius-uostus.

Aptarusi maršrutą pora nusprendė keliauti, o viešbučius nuomotis ekspromtu, t.y. antrai dienai likti tik tuose miestuose, kurie labiausiai žavės ir patiks.

Kelionė truko septynias dienas, Martynas ir jo mylimoji aplankė Berlyną, mažus romantiškus miestelus - Švėriną, Vismarą, Heidės atrakcionų parką, Hamburgą bei Bremeną. Didžiausią įspūdį Martynui paliko Švėrinas, kuris labiau priminė ne Vokietiją, o mažus Prancūzijos miestelius, bei Hamburgas, kurio grožiui, architektūrai, krantinėms bei naktiniam-klubų gyvenimui ko gero Europoje sunku būti surasti lygių.

Vienas iš didžiausių poros hobių yra pažinti svečias kultūras bei virtuvę. Vokiečiai garsėja griežta, disciplinuota tvarka, tad buvo labai įdomu ir malonu susipažinti su tokia kultūra, kuri išties sužavėjo.

Ypač įdomu, kad vokiečiai labai anksti keliasi, vakarieniauja praktiškai vienu metu, o ir namo skirstosi kaip susitarę apie 22 h. Buvo įdomu juos stebėti.

Žmonėms, norintiems savaitgalio pramogų, pora rekomenduotų rinktis Hamburgą. Buvo nuostabu pamatyti naktinių klubų kultūrą, techninio personalo profesionalumą, aptarnaujamojo personalo požiūrį į darbą ir itin aukštą darbo kultūrą.

Šios trumpos, romantiškos ir pašelusios atostogos Martynui leido atsipūsti ir įkvėpė naujiems darbams scenoje ir muzikinėje karjeroje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.